Камелия с „Двама непознати“ навръх рождения си ден

1
Не обичам адреналина, той ме блокира, разкри певицата
Не обичам адреналина, той ме блокира, разкри певицата Видео: NOVA

Тя не пее на плейбек през последните 15 години

Тя казва, че славата ѝ е музей пълен с артефакти. Тя е огън момиче, по което е луд дори Новак Джокович. Утре е рожденичка, а тази вечер пуска и новата си песен. Фолкпевицата Камелия е един музикален звяр с име на цвете.

"Ние сме силни като сме на маса. Когато трябва да се заявим, предпочитаме да си затраем. Аз обичам да бъде директна, защото съм принципна, но не лично обиждаща или бъркаща се в нечий живот", заяви тя в ефира на NOVA. По думите й най-голямата публика, пред която е излизала е 25 000 души.

"Не чувстваш краката си, дъхът ти автоматично спира. Не обичам адреналина, той ме блокира. Гледам да се концентрирам и да не се изгубя в тълпата. Не да им се харесам, а да бъда себе си."

Тя не пее на плейбек през последните 15 години. "Направих възпаление и се научих да пея с диафрагма. В момента ходя на вокален педагог, който ме учи на лекота в пеенето и неща, които отговарят на съвремието", разкри Камелия. И допълва, че Лепа Брена е нейният идол и е щастлива, че е сбъднала мечтата си да пее на една сцена с нея. 

"Никога не съм прекрачвала границата, да стоя пошло и вулгарно. Това е вътрешна хигиена", смята Камелия. Тази вечер в канала й излиза новата й песен "Двама непознати".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари