Калоян Паргов: Казусът с премахването на паметници е част от предизборната кампания

1
Политикът коментира избирателните листи на БСП и конфликтите в партията
Политикът коментира избирателните листи на БСП и конфликтите в партията Видео: NOVA

Политикът коментира избирателните листи на БСП и конфликтите в партията

"Казусът с паметниците е част от предизборната кампания. Обикновено десните първо подемат темата. Ако Паметникът на съветската армия бъде премахнат това дали ще спре войната в Украйна, дали ще разреши някакви проблеми? На територията на България има 130 паметника, свързани с този период."

Това каза Калоян Паргов, общински съветник от БСП, в ефира на „Офанзива“ по NOVA NEWS.

По негови думи съветската армия е сложила край на монархо-фашисткият режим в България.

Паргов коментира състоянието на БСП след вътрешнопартийните трусове. „Ще продължа да работя за БСП, защото тя има нужда от промяна“, допълни той. Политикът каза, че няма битка срещу ръководството, а битка за партията.

Паргов анализира и листите на БСП за предстоящите избори и участието на коалиция "Левицата!".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    ники
    всяко слагане махане струва пари на народа а защо да ги махате?това е история труд заплатен за изработването им само тъпотии!!!кажете къкво ще направите не къкво ще разрушите иноткраднете и действително ако не го изпълните да ви цели народа с камъни защото сегашните ви избори са безмислено харчене на пари резултат няма да има по различен от предния!и незабравяйте нищо неправихте дружно последната 1 година а ваш работодател е народа и накрая ще вземат сопите !!!!
  • 3
    1
    вили
    тиквеници народа живее зле къкви паметници къкви бюлетини никой не виниска ни едните ни другите вие 3 милиона души ли неможе да оправите защото като спаднете пенсионерите и дацата населението е толкова едно село на Китай е стига сте ни правили на глупави
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари