Кална вода потече от чешмите в квартал “Долапите“

0
От ВиК - Русе се извиниха
От ВиК - Русе се извиниха

Кална вода потече от чешмите в кв.“Долапите“ в Русе

За това сигнализираха потърпевши, предаде Русе Медиа.

Хората споделят, че това е недопустимо и показват гъстата субстанция, наподобяваща боза, която е негодна за каквато и да е консумация. Тя е задръстила цедките на чешмите, а допълнителните притеснения са, че такава вода ще повреди пералните.

От ВиК - Русе обясниха, че действително вчера са извършени ремонтни дейности по водопровод на ул. „Стремление“ и по време на ремонта се е получило замътване на водата. След като водата е била пуснала, няколко граждани са сигнализирали за проблема в централния диспечерски пункт.

Веднага след това са предприети мерки: от 18:30 ч до 2 ч през нощта е извършена промивка на мрежата в кв.“Долапите“, за да потече чиста вода. Съжаляваме за предизвиканото неудобство и се извиняваме на абонатите“, казаха от ВиК-Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари