Калинки от всички места, треперете!

6
Дали сме на концесия държавата на орди от калинки, които "добросъвестно" са вършили онова, за което са били уредени
Дали сме на концесия държавата на орди от калинки, които "добросъвестно" са вършили онова, за което са били уредени

Калинки от всички места, треперете!

За 3 дни служебното правителство повдигна завесата на бизнес коалицията, която се разпореждаше с обществените средства, "насочвайки финансовите потоци" към точно определени частни ръце!

Днес Румен Радев по БНР, после министърът на икономиката Кирил Петков по БТв, ни убедиха че голяма част от държавния бюджет и от държавната ББР са "насочвали финансовите потоци" към 8 големи компании, държани от 4-5 ръце. Не е тайна, че зад тях надничат бенефициенти на ГЕРБ, ДПС и сателити.

Изслушайте (ако не сте го сторили) и интервюто с бившата шефка на НАП, за да се убедите, че сме играли ролята на лапнишарани.

Дали сме на концесия държавата на орди от калинки, които "добросъвестно" са вършили онова, за което са били уредени. Е, изглежда че времената са се променили, хигиенистите започнаха да си вършат работата. И тя не трябва да спре!

Жалко е че най-важните контролни държавни институции, прокуратурата и съдът, дълго време се вживяваха в ролята си на щедро платени вестоносци на "добри новини".

В очакване сме на следваща серия разкрития, момчетата и момичетата на Радев трябва да продължат да вадят кирливите ризи!

А ние, ако сме вече зрели граждани, нека се готвим за изборите, на които да не допуснем "единствените, без които страната ще пропадне" (те не са един или двама, много са), бъркайки в общата каца с мед.

Е, и моят глас ще бъде против мафиите!

Професор Боян Дуранкев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Не си истински българин, ако покрай спагетите болонезе не опънеш и две филии лебец...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари