Калина Андролова: Приятна Коледа, драги зрители!

1
Деница Златева прогнозира увеличение на цената на газа за декември с около 50%, пише Андролова
Деница Златева прогнозира увеличение на цената на газа за декември с около 50%, пише Андролова Снимка: БГНЕС

Деница Златева прогнозира увеличение на цената на газа за декември с около 50%, пише Андролова

Бях се зарекла да не пиша вече за Деница Златева, ама западните публикации ме провокират. Западните медии вече пишат, че Европейската комисия разследва сделката с Боташ. Ай, ай, ай! И Деница Златева трябва да изпрати изчерпателен списък с документи по сделката.

Пишат и че Деница отказва да даде информация на запитванията на западните медии. Ай, ай, ай! Иначе Деница арогантно прогнозира увеличение на цената на газа за декември с около 50%. Приятна Коледа, драги зрители!

Точно през зимата, тряс, увеличение! Защото Деница най-после ще започне да тегли от Чирен. Тъй като служебното правителство я беше инструктирало да не тегли от Чирен, а само да дрънка, че включвала компонента в микса, и да обяснява колко „Булгаргаз“ е супер добре и проблемите с газа са напълно решени – евтин „служебен“ газ и щастлива нация!

Това бяха лъжите на гълъбите, дениците и катамараните, за да не си пише Радев черни точки в трудовата книжка.

И накрая какво се оказа: лирата на Нерон била камертон! (по Лец) Средната цена на газа в Чирен е 170 лв. за мегаватчас. Деница има 330 млн. кубика в Чирен, които е крайно време да извади… Тоест цената на парното ще стане космическа. Чака ни нова инфлация. Коледа е много добър момент, нали?! Що така бе, жено!

Докато другите в Европа пълнеха газохранилищата с евтин газ това лято, нашият Чирен се пукаше по шефовете. След ПП-тата и Деница накупи толкова много скъп газ, че го продава под себестойност и дружеството търпи колосални загуби. Някой знае ли защо народът трябва да става заложник на една недобросъвестност!

Деница продава газ на борсата на по-ниски цени, отколкото по договорите с клиентите, включително топлофикационните и газоразпределителните дружества. Ефектът е загуба, загуба, загуба. Но една беля не е беля, ако не следва и друга.

Отделно нашата Деница, радевата умница, дето умолява всеки енергиен министър да не я маха и се кълне в слугинство, има около 150 млн. куб. метра газ, които си ги е оставила да си стоят в Турция и Гърция, и още не си ги е прибрала. За тези количества държавата плаща милиони левове, за да си стоят там. Деницата отлага доставките, щото няма какво да го прави газа. Няма къде да го сложи.

Пишман мерИНДЖейката плаща такси, за да НЕ получава газа! Удивително, нали! Дето се казва, жената държи действията си достатъчно далеч от мозъка! И именно затова е поставена на тази позиция. А най-сладкото от всичко е, че Деницата има да връща дългове милиард и половина, а не си е сключила договорите за продажба! Клиентите са в пълно недоумение защо нямат договори за следващата година. Нищо де, една криза на ума не е чак такъв дефицит, че да застраши позицията на едричката директорка! Когато няма за всички, има за някои.

Миналата година Деница завърши със 100 млн. лева загуба, тази година само за първите осем месеца е на 75 млн. загуба. Браво, отличничка! Трябва псевдоолигарсите да я наградят с още един мандат. Или да я направят вицепремиер с ресор енергетика. В краен случай – съветник също е добре! И накрая за капак Европейската комисия разследва Деница Златева за предполагаемо нарушение. Енергийният министър си мълчи, прави се, че няма никакъв проблем.

Т’ва комисионите от газа са голяма работа – планини повдигат, затварят усти, цензурират медии, издигат боклуците във въздуха!

Калина Андролова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    1
    ХАХАХА!
    Изпълзяват и плашат отново червените вещици! И тая Калинка, бившата любовница на злостния путрерист Петър Волгин, с извинение, че му споменавам измисленото име. Ами като ви е студено тази зима, неуважаеми рушлямски гъзолизци, заминавайте за любимата ви Раша, там е топличко катр сезон, птички пеят и цветя цъфтят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари