Калин Стоянов: Работи се денонощно по случая с убийството на Мартин Божанов

0
Министърът на вътрешните работи заяви и, че продължава събирането на доказателства
Министърът на вътрешните работи заяви и, че продължава събирането на доказателства Снимка: БГНЕС

Министърът на вътрешните работи заяви и, че продължава събирането на доказателства

Трябва да бъде умишлено престъпление, когато има причинена смърт на пътя с наличие на алкохол или наркотици, или убийство на пешеходна пътека, или с превишена скорост. Това мнение изрази министърът на вътрешните работи Калин Стоянов при представянето на фондация „Ангели на пътя“, обединяваща родители, загубили децата си при пътни произшествия, предаде NOVA.

Засилихме изключително много контрола по пътищата. Единият от критериите, по които оценявах директорите на областните дирекции, беше броят на бързите досъдебни производства за установени шофьори, управляващи при наличието на алкохол или наркотици. Голяма част от дирекциите значително вдигнаха резултатите за установени шофьори с наличие на алкохол или наркотици в кръвта, коментира министърът.

Министърът на вътрешните работи заяви и, че продължава събирането на доказателства във връзка с извършеното тази седмица убийство на Мартин Божанов с прякор Нотариуса: "Работи се много активно, бих казал - денонощно. Събират се факти, доказателства, които следва да се анализират, да бъдат прикрепени или съответно отхвърлени към някоя от версиите, които са изведени. Колкото по-малко говорим, толкова по-голяма е вероятността да достигнем до някои от извършителите".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    русенец
    Калинчо, не се и съмняваме, че в полицията кипи де4нонощен труд. Със сигурност и убийството на Луканов и стотината други знакови жертви продължавате денонощно да разследвате. От безсмислен труд полза няма, идиотчето ми! Не трябва да се работи, а трябва да се свърши работа! Не вярвам, че някога днешната полЮция ще доближи до нивото на Татовите милиционери.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари