Какво време ни очаква до края на април?

1
Ще има от всичко - дъжд, слънце, гръмотевици
Ще има от всичко - дъжд, слънце, гръмотевици

Ще има от всичко - дъжд, слънце, гръмотевици

На Велика събота вятърът ще утихне, а облачността очакваме да е променлива. На Великден ще бъде предимно облачно време с валежи от дъжд. Възможно е на места да са с гръмотевици. Това показват данните на Националния институт по метеорология и хидрология, предава bTV.

От понеделник 17 април до четвъртък 20 април изгледите са за облачно време. В много области ще има валежи от дъжд. Повишена е вероятността на места те да бъдат значителни по количество. Тогава предстои и слабо понижение на температурите.

Към петък 21 април, изгледите са валежите да намалеят и спрат. Но в предпоследната събота и неделя на април отново се повишава вероятността за валежи в много райони.

Температурите до края на месец април ще са близки до климатичните норми за периода. Към 24 - 27 април се очакват по-слаби превалявания от дъжд и променлива облачност.

На 28 април петък, валежите от дъжд може да са с гръмотевици. Но през последните два дни на април се очертава предимно слънчево и по-топло време.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари