Какво се случва, когато потопим чийзбургер в стомашна киселина

0
Резултатът е доста стряскащ
Резултатът е доста стряскащ

Резултатът е доста стряскащ

Бързата храна е вреда и едва ли има човек, който се съмнява все още в това. Въпреки че е супер вкусна, този тип храна нанася куп вреди на организма ни.

Учени от Университета на Нотингам са намерили начин да ни покажат какво се случва в нашия стомах, когато един обикновен чийзбургер от „Макдоналдс“ достигне до него.

За целта те напълват контейнер с хидрохлорна киселина, каквато се съдържа в човешкия стомах, и после потапят сандвича в него, пише obekti.bg.

Резултатът е очевиден и доста нелицеприятен – храната се превръща в черна пихтия преди постепенно да се разтвори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    ...
    поредния убийствен боклук мейд ин юесей. фалшива държава, фалшиви пари, фалшива храна. гордея се че съм жител на град в който макдоналдс фалира.
  • 3
    1
    LOL
    Ами да, нещо подобно се случва с всяка друга храна когато срещне киселина. Направо ШОК! БОМБА! СЕНЗАЦИЯ! :D Не, че макшита е полезен, ама тия не са никакви учени а прости УЧЕНИЦИ. Има разлика между учени и ученици нали се сещате :) Напоследък редовно ни спамят с подобни "сензации" от разни бездарници опитващи се да трупат точки пред даскалите с малоумни "експерименти" с предизвестен резултат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари