Какво означава, когато линейка се движи бавно, въпреки че е с включени сирени

14
Борбата за живот е на първо място, обясни шофьор на линейка
Борбата за живот е на първо място, обясни шофьор на линейка Снимка: ДНЕС+

Борбата за живот е на първо място, обясни шофьор на линейка

Когато видите линейка, която се движи бавно, въпреки че е с включени сирени, това не означава, че шофьорът си прави шега, а е защото най-вероятно превозва пациент с политравма, дете или бременна жена, която ражда или просто лекарят отзад е на крака и се опитва да спаси човешки живот, който виси на косъм!

Това изисква прецизно и небързо шофиране. Казвам това, защото зачестяват случаите, когато другите шофьори свирят и правят неприлични жестове, защото видиш ли, кой смотаняк ще пусне сирените за спешен случай и в същото време линейката ще се движи бавно.

На тези хора обясняваме, че ние не возим картофи, а хора и някой път освен много бързото каране, се налага и по-бавно, защото борбата за живот е на първо място.

Моля, имайте уважение към нас, шофьорите на спешни автомобили, давайте ни път и помнете, че рано или късно на всеки ще се наложи да се повози в линейката отзад.

Йордан Илиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари