Какво отличава жените Овен от останалите?

1
Всеки зодиакален знак има своите положителни и отрицателни черти
Всеки зодиакален знак има своите положителни и отрицателни черти

Всеки зодиакален знак има своите положителни и отрицателни черти.

Спецификата на характера в някаква степен се определя от това под какъв зодиакален знак сме родени.

Първият знак в зодиака е този на Овена и е известен с това, че е доминиращ, пише Az-jenata.bg.

Какво отличава жените Овни от останалите, вижте в следващите редове.

Динамични и пълни с енергия

Знакът на Овена се управлява от Марс. Влиянието на планетата изпълва с енергия представителките на нежния пол. Те живеят живота си с темпо, което повечето хора трудно могат да следват.

Дните им никога не са еднакви, а ако не могат да се справят с някое предизвикателство, те просто губят интерес и намират нещо друго, което да предизвика нова енергия в тях.

Всичко край тях се превръща в интересно

С жена Овен никога няма да ви бъде скучно, особено на среща. Тя е оптимист по природа и носи много вълнение със себе си. Естествено привлича към себе си положително настроени хора и винаги намира начин да се присъедини към забавленията.

Ако ви предстои среща с жена Овен, тя може да ви изненада с покана за концерт, театър или да ви предложи да посетите някое друго приятно и забавно място или събитие.

Жените Овен са импулсивни

Първото нещо, което ще забележите в жената Овен е, че тя е импулсивна. Независимо дали става въпрос за работа, хоби, забавление, любов, тя ще действа на мига. Може би това, че живее за момента и е пълна с изненади я прави толкова интересна. Бедете готови за едни изключително вълнуващи моменти с жена Овен.

Независими

Жените Овен не слушат никого освен вътрешния си глас. Те живеят живота си според собствени правила и не позволяват някой да им диктува. Обичат да остават сами със себе си и постоянно се впускат в нови предизвикателства. Един от недостатъците им е, че са нетърпеливи.

Страстни любовници

Жената Овен е страстна и романтична в спалнята. Тя е огнена, харесва ѝ да експериментира и обича пикантните подправки в секса. С нея любовният живот трудно би достигнал до рутина.

Честни и прями

Когато искате да бъдат лоялни с вас, да чуете обективна оценка, можете да се доверите на жена Овен. Нейната прямота и честност не ѝ позволяват да дава фалшиви оценки или да премълчи това, което не одобрява.

Въпреки че често нейната гледна точка се разминава с тази на останалите хора, тя не прави компромис с това, което мисли и чувства и винаги намира начин да го сподели. Жената Овен е добър слушател и съветник.

Като кокосов орех

Зад твърдата външна обвивка на жената Овен се крие чувствителност, нежност, емоционалност. Въпреки че на моменти излъчва студенина, вътрешно тя е топла и нежна личност. Но всичко това може да разберете, само след като се опитате да я опознаете.

Източник: Az-jenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От днес банята се увеличава с 10 минути махане на мартеници!

Харесай Дунавмост във Фейсбук