Какви възможности разкрива програмата "Развитие на регионите"

0
26 концепции за интегрирани териториални инвестиции са подадени в Северен централен регион, където попада и област Русе
26 концепции за интегрирани териториални инвестиции са подадени в Северен централен регион, където попада и област Русе Видео: КИС 13

26 концепции за интегрирани териториални инвестиции са подадени в Северен централен регион, където попада и област Русе

Възможностите на програма "Развитие на регионите" представиха в Русе.

Това стана по време на конференция организирана от БТА, предаде телевизия КИС 13.

Планираните мерки са насочени към обновяване и модернизация на пътна, образователна, здравна, социална и културна инфраструктура, енергийна ефективност и устойчива градска мобилност и развитие на туризъм и спорт.

26 концепции за интегрирани териториални инвестиции са подадени в Северен централен регион, където попада и област Русе, а 165 са на територията на цялата страна.

Предстоят няколко важни стъпки, във връзка с финансовото одобрение и реализацията на подадените концепции. Мерките по програма "Развитие на регионите" включват и възможности за насърчаване на икономическата активност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    До 3
    Кметът на Русе избяга и живее в община Иваново, защото там не вдигнаха местните данъци. А защо е кмет на Русе, а не на Нисово. Хитър комуняга излезе нашия кмет, прехвърли своята част от апартамента, няма застроен недвижим имот в Русе и вдигна данък сгради. Но понеже има кола, не вдигна таксата за МПС. Само, че се оказа, че Русе най-сетне сме на първо място по нещо - най-високо вдигнат данък сгради. И това е при кмет комунист, където комунягите ужким водят социална политика. Но не е луд този, който е изял зелника, а този който му го е дал. Луди сме ние, че не гласувахме и така избрахме този кмет. Луди са и 35-те общински съветника от БСП, ГЕРБ, ДПС, СДС и други там подобни партийки, които гласуваха за това предложение.
  • 1
    3
    До 2
    Явно г-н Докторът на Юридическите Науки се е вслушал в съвета ти и вече е горд селянин на село в покрайнините на Русе. Казусът е защо е селянин: дали защото стана за смях с любовницата си в града, или защото е сантиментален относно спомените с дядо си и по-конкретно разстрелите на русенци, между селата Щръкнало и Нисофо? Сигурно знае и точните места на разстрелите, както и имената на рзстреляните. Абе ИЗРОД некакъф.
  • 0
    2
    България
    Русе има бъдеще и като самостоятелна структура и като част от по голяма група общини . Всеки средно интелигентен българин би предпочел цивилизован град като Русе пред някое гето във западна европа или където и да е. Впрочем дори и централните части на някои големи европейски и английски градове приличат на кочини, без извинение. Следователно, на който не му е удобно в Русе специално , да си хваща куфарчето и да си ходи откъдето е.
  • 3
    1
    А нал иЗ иЗ
    С Ръководител, внук на комунистически убиец, кръстен на чичо си Муамармар като Бееенчо, изневерил на съпругата си пред красивите и очи, и не на последно място абе Тъп кът Г_з, какво развитие на района очаквате. Он си мисли само, коя нива с какво и колко семе да осемени или посее. До сега от нивите му само тръни е поникнало.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари