Какви са възможните решения за трафика на "Дунав мост"

6
Решението е държавата да се ангажира сериозно с проблема
Решението е държавата да се ангажира сериозно с проблема

Решението е държавата да се ангажира сериозно с проблема

Участието на Давид Александров от Сдружение „Род Интернешънъл“ в БНТ за проблема с трафика на тежкотоварни автомобили в Северна България насочва вниманието към някои от възможните решения за тежкото положение на "Дунав мост". Гражданската позиция, изразена от Александров, за пореден път показва че намеса на държавата е необходима.

Шофьори на тежкотоварни камиони споделят за кой ли път, че преминаването на "Дунав мост" им отнема повече от 15 часа, а мръсотията и нечовешките условия, в които са принудени да стоят, не се нуждаят от коментар.

Решението е държавата да се ангажира сериозно с проблема и да насочи силите и енергията си за спешното решаване на ситуацията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    8
    Русев
    Колеги обърнете внимание че има кантари а 1- гише за паспорт. Какъв е смисъла като се трупаме 3-4-5 водача и чакаме д ни проверят паспорта или Л.к
  • 7
    7
    F-off
    Тя мръсотията в която стоят не е паднала от небето..... Същите тези шофьори си я правят.
  • -1
    6
    До дежурните плювачи
    Ха кажете какво да направи Кмета - мост ли да построи; - магистрала ли да прокара; - границата ли да затвори; - ТИР-овете ли да спре... То вярно, че за оплюване акъл не ви трябва ама поне себе си уважавайте, стига сте се хвалили с простотията си!
  • 12
    5
    Русенец
    Пак ви питам: Защо не спирате камионите да изчакват на изоставеното летище, на с. Мечка, което е баш до кръстовището на с. Иваново, до сами път за Бяла? Какво пречи да изчакват там? Новият ви буферен паркинг за милиони с какво ще е по-различен?
  • 28
    4
    Оставки
    Оставки на кмета, областния, председателя на общински съвет Русе! Не само Дунав мост, града, общините и областта, като цяло загинаха! Некомпетентни, лакоми и некъдърни! Оставки и рестарт, иначе е свършено с Русе…
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари