Какви рискове крият фалшивите авточасти

0
Когато ходовата част е нестабилна може да се стигне до ПТП, заяви собственик на автосервиз
Когато ходовата част е нестабилна може да се стигне до ПТП, заяви собственик на автосервиз Видео: NOVA

Когато ходовата част е нестабилна може да се стигне до ПТП, заяви собственик на автосервиз

Сред най-фалшифицираните стоки, които влизат на българския пазар, са авточастите. Какви са рисковете за автомобилите, може ли да се стигне до инциденти на пътя и винаги ли евтиното означава некачествено?

"Винаги по-евтиното излиза по-скъпо, защото го купуваш два пъти. Освен това - рисковете са големи. Всичко зависи от качеството на частите. Един шарнир може да струва 15 лева, 30 лева, 45 лева. Всеки клиент си прави сметка колко може да отдели за автомобила си. Рисковете са за ходовата част - когато е нестабилна, може да се стигне до ПТП. Ако става дума за двигател, автомобилът може да угасне и няма да е толкова фрапиращо. Трябва да се гледат цените на продуктите среден клас. Понякога сайтовете лъжат", обясни Цветан Крумов, собственик на автосервиз, предаде NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Наистина
    Всеки авто сервиз трябва да издава гаранция за вложени части в всеки ремонтна автомобила. Повечето надписват за цената на частите взема се най евтината исе таксува на по скъпа цена . Правят едно развалят друго да може пак да си им клиент .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари