Каква е идеалната среща за всяка зодия

1
Къде да заведете представителите на различните зодиакални знаци
Къде да заведете представителите на различните зодиакални знаци

Всеки човек е уникална вселена от чувства, емоции и сложна мозайка от интереси.

Днес ви предлагаме да разберете къде да заведете представителите на различните зодиакални знаци, за да останат очаровани.

Овен

Обичат надпреварата, игрите, състезанията, тръпката, победата. Затова ще са впечатлени, ако срещата им е включва нещо подобно. Идеален вариант за стаите за игри (Escape rooms), скачане с парашут, каране на ски, плаване - все нещо, в което ще могат да приложат уменията и съобразителността си и половинката ще им помага.

Телец

Любовта на телците минава през стомаха. Ще ги впечатлите, ако ги заведете на вечеря в екзотичен или поне непознат за тях ресторант. Телците ще оценят, ако там има интересни специалитети. Вечерята е нещо традиционно за среща, ако искате да разнообразите, може да отидете на кулинарен фестивал, кулинарен курс, дегустации, пикник.

Близнаци

Близнаците винаги си остават деца, без значение от възрастта им. Всичко, което им навява някаква носталгия по детството ще ги омае. Искат приказен, вълшебен свят, нуждаят се от разнообразие, тръпка, адреналин. Ще спечелите, ако ги заведете в увеселителен парк, на карнавал, панаир, хидропарк, фестивал, дори цирк. Ще им хареса и летене с балон, бал с маски, викторина в някой бар.

Рак

Романтици са, водни знаци, няма да сбъркате, ако отидете на морския бряг. Там те се чувстват на място, харесва им да гледат залезите, да наблюдават луната. Разходки по кея, хапване на сладолед, опитване на морски деликатеси - това е рай за тях. Ако все пак не можете да отидете на море в този момент, изведете ги в парк с езеро, купете им захарни памуци, дръжте ги за ръка, вечеряйте в рибен ресторант - пак ще останат доволни.

Лъв

Обичат сцената и да бъдат предизвиквани. Заведете ги на караоке и ги накарайте да изпеят любимата им песен, така и ще ги опознаете по-добре. Може да отидете и на салса вечер, те ще ви впечатлят с танцувалните си умения. Ако не искате да рискувате, поне купете билети за театър, концерт, пърформанс. Сцената пак ще е близо до тях.

Дева

С девите го карайте бавно и по-спокойно. Ще им е некомфортно да се опитват да се забавляват на всяка цена, само за да изглежда, че срещата е минала успешно. Кажете им предварително къде планирате да ги заведете, за да са подготвени. Разходка сред гората, която завършва с обяд или вечеря и пиене на коктейли е добър вариант. Може да ги заведете и на кино, или да пиете кафе и ядете торти.

Везни

Много са романтични и са традиционалисти. Обичат срещи като от старите филми. Покана за вечеря, танци, кино - това ги впечатлява. Везните много обичат културата и изкуството, така че може да пробвате и с посещение на изложба, музика на живо, театрална постановка.

Скорпион

На скорпионите им харесват нетрадиционни неща и дори биха се възхитили на неща, от които другите биха се отвратили. За тях измислете нещо наистина необикновено. Заведете ги на някое страшно място - изоставена сграда, опасен квартал, незаселена местност. Определено ще грабнете вниманието им, ще може да говорите открито с тях, взаимно да се пазите и да анализирате мястото, на което се намирате. За тях ще е интересно дори да отидете в двора на болница и да си споделяте тайни.

Стрелец

За стрелеца най-важно е да е на открито. Обожава природата и чистия въздух. Може да тичате заедно, да играете федербал, да рисувате с тебешири по цимента. Пикника също е добра идея. Много ще им хареса и ако обикаляте зоопарк или изобщо някой природен парк и ходите на екскурзии често. Те се наслаждават на гледките най-много от всички зодиакални знаци.

Козирог

Изтънчени са, искат да са най-добрите, да са успешни. Затова хапване в ресторант за бързо хранене или посещение на разпродажба, няма да им направи добро впечатление. Резервация за скъп ресторант, пропуск бляскаво парти с известни гости, билети за предпремиера на филм - с това ще ги спечелите, но ще трябва да се потрудите доста. Тъй като все пак обичат и състезанията, може да им е интересно и ако отидете на лов.

Водолей

Имат богато въображение и обичат да бъдат стимулирани да мислят и разсъждават. Обичат да са спонтанни, затова не ги предупреждавайте предварително къде искате да ги заведете. Много ще им е интересно в планетариум, около космическа станция, както и в стая за игри. Посещения на големи музеи и стари книжарници също ще им харесат. Няма да сбъркате, ако отидете на отворени лекции или публични дискусии.

Риби

Подобно на раците, обожават романтиката и водата. Освен почивка на море, те ще харесат и СПА центрове, водни бани, минерални басейни, разходки с лодки. Ако им организирате и вечеря край езерото, рибите ще го оценят високо. Но те обичат и мистериите, и магията. Затова тематичните паркове и зловещите места ще ги развълнуват силно. 

Източник: teenproblem.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари