Какъв вентилатор за баня да изберем

0
Колкото по-голямо е помещението, толкова по-висока трябва да е производителността на устройството
Колкото по-голямо е помещението, толкова по-висока трябва да е производителността на устройството

Колкото по-голямо е помещението, толкова по-висока трябва да е производителността на устройството

Улисани в “големите” задачи, свързани с преустройството на банята, често пъти забравяме за детайли като вентилатора, който има висок принос за комфорта в помещението. Неговата роля е да отвежда парите и да подобрява микроклимата в тази част от дома ни. Изборът му изглежда лесен на пръв поглед, но всъщност не е толкова просто да открием идеалния модел и да го купим. 

Какви видове вентилатори за баня има 

Доста са решенията при този вид продукти за душ зони. Някои модели вентилатори за баня са с български произход, а други са с испански или шведски. От гледна точка на тяхното устройство също срещаме значително разнообразие – канални, с клапа, с датчик за влага, с таймер и с датчик за присъствие. Налични са също така и в различни размери и цветове, като някои са по-мощни, други са изключително тихи (дори безшумни), а трети са толкова красиви на външен вид, че могат да послужат като стилен аксесоар. 

Вентилатори за баня

Какъв да изберем 

Ако душ зоната не е снабдена с прозорец, който да отваряме с цел отвеждане на парите и миризмите, то вентилаторът за баня е абсолютно задължителен. При избора трябва да обърнем внимание на неговата мощност, диаметъра на въздуховода, начина на монтаж, нивото на автоматизация, консумацията на ток и цената. Колкото по-голямо е помещението, толкова по-висока трябва да е производителността на устройството, като тук се обръща специално внимание на това колко кубически метра е възможно да бъдат вентилирани за час единица време. 

Кои са водещите марки при този вид продукти 

Имена като Awenta, IDEA, Cata и Pax са трайно наложени на пазара, когато става дума за покупката на вентилатор за баня. Всички те предлагат на крайните потребители висококачествени решения с модерен дизайн, който ще направи обстановката в стаята за къпане още по-издържана в естетически план. 

Препоръчително ли е да ги поръчаме през интернет 

Онлайн поръчката на вентилатор за баня не е никак лошо решение, защото се свързва с редица ползи като: 

  • достъп до богат продуктов каталог – разнообразието в интернет магазините е впечатляващо, а това е огромна полза за днешния купувач; 

  • изгодни цени – в сайтовете ще открием евтини продукти, които често са и обект на атрактивни намаления; 

  • спестяване на време – обикалянето на целия град с цел намирането на стоки за душ зоната не е сред любимите занимания на всеки, защото това отнема време. С онлайн магазините този ангажимент отпада напълно. 

Погрижете се за перфектното обособяване на душ зоната и изберете устройство за отвеждане на парите с хубава изработка и в подходящите размери. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари