Какъв "уникален кабинет" от гербаджийски калинки!

1
Видимо, че и във всички други партии калинкизацията е в пандемична фаза и политическите последствия не закъсняват
Видимо, че и във всички други партии калинкизацията е в пандемична фаза и политическите последствия не закъсняват Снимка: Фейсбук

Какъв "уникален кабинет" от гербаджийски калинки, само - Румен Христов / вицепремиер и МВР шеф / , Делян Добрев / наемателя на майкините си имоти, министър на енергетиката / и прочее

Все отбор бойкови пампарси в човешка форма. Ананиев, Сачева!?

Преди година време калинките в политиката се възприемаха като борисово достижение. Оказа се, обаче, че около борисов живеят само и единствено калинки, но той не е изключение. Видимо, че и във всички други партии калинкизацията е в пандемична фаза и политическите последствия не закъсняват. Лъснати калинки, кембриджки калинки, дълбоко провинциални калинки, академични калинки - само калинки, нищо различно!

На тази калинкизация отгоре, всички политически партии правят внушения, че народа им бил виновен, щото бил аграрен. Може и да е така донякъде, но не може да се отрече, че същият този български народ разпознава безпогрешно оригинал и фалшификат. И когато му набутват само фалшификати пред очите той си обръща гърба и си тръгва. Прощавайте, но българският селянин е бил винаги свръхчувствителен и ако България съществува до днес, то е заради онзи здрав вътрешен заряд, който политиците ни не могат да разчетат. Този шифър е непознат за родените предатели на род и родина в името на лично свое благо.

Политическата ни система е блокирана в защита на мафиотски интереси, които се доближават до интересите на външните ни грабители. Очаквахме от новите ни партньори разбиране и помощ, получихме съюзяването им с най-тежката организирана престъпност в България и пълна манипулация и изкривяване на вътрешната ни политика. Катастрофата предстои, защото между партньорите и нас няма истина. Няма и емпатия.

Искаме да продължим на здраво, но за целта се ползват болни, изхабени, корумпирани, невежи и зависими фигури, интегрирани в държавната и политическа власти. Така няма да стане и причина пак няма да е в българския народ, а в тези, които съучастват на международни и наши престъпници. Има граници и някои от тях трябва да са свещени и недостъпни. Предателят не мисли така.

Това, което аз разбрах е, че в България няма политици, а лобисти!

Наемници срещу високо заплащане, които са готови да формулират, дефинират, развиват и въвеждат в изпълнение всякакви небивалици, в името на заветната цел - възнаграждението си. Тяхната активност се случва със светване на червена светлина, също като кучетата на Павлов.

Обидно е да си български гражданин - мафиотски поданик, иначе казано европеец. Българин под евро-атлантическо иго.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари