Какъв човек си ти, българино? В какво си се превърнал?

3
СЪБУДЕТЕ СЕ, РАЗГНЕВЕТЕ СЕ , изпълзете от дупките в които сте се сврели и защитете достойнството си!
СЪБУДЕТЕ СЕ, РАЗГНЕВЕТЕ СЕ , изпълзете от дупките в които сте се сврели и защитете достойнството си!

Какъв човек си ти, българино?

В какво си се превърнал? Можеш да крадеш инвалидната количка на болно дете, но не можеш да се изправиш срещу душманите си? Можеш да пребиваш старци за 20 лева по селата, но не можеш да живееш и работиш нормално. Можеш да пребиваш децата си, но не вдигаш ръка срещу тези, които те ограбват и лъжат. Можеш да викаш „българи юнаци“ , а самият ти си по страхлив и от мишка.

Търкаш билетчета и хвърляш пари през прозорците си… Готов си да нападнеш всеки, който се опитва да се изправи, а сам пълзиш в мизерията, в която си намерил „спасение“. Живееш като скот, мислиш като скот, значи си скот.

ЗА ТОВА МРАЗЯ ЧЕНГЕТАТА, КОМУНИСТИТЕ И КОРУМПИРАНИТЕ БОКЛУЦИ, НАРЕКЛИ СЕ ПОЛИТИЦИ! Защото превърнаха народа български в стадо. Без мечти, без идеали, без амбиции. Откраднаха надеждите ни, откраднаха земите ни, парите ни, прокудиха децата ни и превърнаха държавата в кочина! Нашата държава, стана държавата на мафията, държавата на Пеевски и Буда! А народът стана раята на Пеевски и Буда!

Рая, която за 20 лева и дори без пари дава гласа си пак за тези, които ги грабят и обричат на мизерия. Някога този народ даваше на света просвещение и светлина, а сега живее от трохите останали от господарите му. Живее от трохите останали от еврофондовете, а дебелите се угояват. Живее от подаяния и се храни с чуждото нещастие на принципа – аз съм зле, но другият е още по зле. Страхът и простотията надделяват над стремежа към свобода и справедливост. Защото ни управляват полуграмотни мутри, ченгета и калинки! Защото ни управлява мафията. А мафията няма нужда от народ, тя има нужда от стадо, което да дои, дере и стриже!

И вярвам, че този народ може да се пробуди. Може да се изправи и да потърси сметка на престъпниците за престъпленията им. Да си върне надеждата и мечтите. Да поведе най важната битка , тази за справедливост и за свободата си. БОЕЦ водим тази битка. Будим заспалите и вярваме, че само гражданското общество е тази сила, с която може да преборим злото! Силата на осъзналите се. На свободните. И тази битка ще се води и ще бъде спечелена не чрез избори, контролирани и организирани от мафията, а на площадите! В тази битка един народ ще си върне достойнството и държавата!

Източник: АЛАРМА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари