Как зодиите показват, че са лоялни

0
Дори някой да ви обича, това невинаги е достатъчно, трябва да знаете, че ще ви бъде верен, че ще е предан, ще ви подкрепя и помага
Дори някой да ви обича, това невинаги е достатъчно, трябва да знаете, че ще ви бъде верен, че ще е предан, ще ви подкрепя и помага Снимка: Thinkstock/Getty Images

Лоялността е качество, което всички изискваме от най-близките си - роднини, добри приятели, партньори. Дори някой да ви обича, това невинаги е достатъчно, трябва да знаете, че ще ви бъде верен, че ще е предан, ще ви подкрепя и помага.

Ето как зодиите показват, че наистина са лоялни.

Овен

Показват, че са лоялни като постоянно ви пишат или ви звънят, за да видят къде сте, как сте, какво правите. Подкрепят ви в нови начинания и когато преживявате нещо и винаги идват да ви видят в такъв момент - за тях и физическото присъствие е много важно. Отделят време за вас.

Телец

Доказват това чрез ината си. Ако решат, че някой им е наистина верен приятел или любовта, която са търсили, Телците ще направят всичко за него. Ще влязат в ролята на адвокати, ще го защитават, ще се сбият за него, ще водят спорове. Изслушват близките си и дават страхотни съвети.

Близнаци

Близнаците обичат промените и новостите, но могат да са и лоялни. Ще ви карат да говорите за чувствата си дълго, за това, което ви е причинило болка, ще ви слушат, без да ви съдят. И сами ще споделят и своите най-големи проблеми и тревоги. Честни са.

Рак

Много са лоялни към хората, които обичат. Показват го чрез искреността си. Съгласни са да обсъждат болезнени теми, дори неща, които са станали в миналото, но явно още ви тормозят. Ще признаят грешките си, без да се притесняват. Искат да стигнат до корена на проблемите, за да изградят стабилна връзка. Никога няма да кажат, че ги напрягате.

Лъв

Не избягват конфликтите, а опитват да се справят с тях, защото държат на вас и искат да покажат, че са верни и лоялни. Не игнорират споровете, а решават проблемите. Борят се за връзките, на които държат. Не биха ви злепоставили пред други хора и са много прями.

Дева

Те ще дойдат при вас, когато ги помолите. Но не само - и когато им кажете, че нямате нужда от тях. Ще искат да са до вас, за да ви докажат, че държат на вас. Ще ви подкрепят в работата, ученето, ще ви окуражават да преследвате мечтите си. Поправят грешките си винаги.

Везни

Много хора съветват Везните да престанат да са толкова лоялни, но това са едни от най-верните зодии. Те защитават на 100% своите близки и се застъпват за тях във всеки възможен случай. Поставят се на мястото на другите и затова проявяват разбиране, дори когато не са изпадали във вашата ситуация. Помагат ви да се борите за каузи.

Скорпион

Верни са до гроб. Показват ви, че са лоялни като са абсолютно чести и искрени с вас и не се страхуват да водят сериозни, дълбоки разговори, които могат да наранят някого. Просто искат да знаете истината и тяхното мнение. Споделят ви неща, които само избрани знаят, защото така показват, че могат да разчитат на вас.

Стрелец

Стрелците няма да са постоянно до вас, поне не физически. Но когато разберат, че нещо лошо се е случило на някого, когото обичат, те ще дойдат веднага, дори от другия край на света. За тях лоялността е най-важното в отношенията между хората. Ще ви дадат много съвети, ще разкажат за своя опит и ще са до вас в лошото.

Козирог

Най-лоялните зодиакални знаци. Поемат отговорност за много неща, дори за такива, за които не са длъжни да го правят. Отнасят се сериозно към вас и вашите проблеми и доказват, че можете да разчитате на тях. Ще ви защитят, без да се страхуват от последствия. Те са и хората, които никога няма да ви поставят в опасна ситуация.

Водолей

Демонстрират лоялността си чрез действията си. Изключително много подкрепят близките си и ги насърчават да изпълнят плановете си и да действат. Най-хубавото е, че Водолеите държат на думата си и изпълняват всяко обещание. Опитват се да ви докажат, че има верни хора и правят живота ви доста по-хубав и слънчев.

Риби

Личи им, че са лоялни, защото не са егоисти и се раздават за близките. Позволяват си да са уязвими, да страдат, отдават се напълно на любимите си. Умеят да проявят съчувствие и разбиране, никога няма да ви се смеят или да подценят проблемите ви. Искат да решат всеки проблем и конфликт. Много са внимателни и нежни.

Източник: teenproblem.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари