Как в България е допуснат екип на забранената в ЕС телевизия “Русия 1”

0
Делян Пеевски към МВР и ДАНС: Това, че в София демонстративно пропагандира екип на “Русия 1” е лош сигнал към евроатлантическите ни партньори. Настоявам за спешни действия
Делян Пеевски към МВР и ДАНС: Това, че в София демонстративно пропагандира екип на “Русия 1” е лош сигнал към евроатлантическите ни партньори. Настоявам за спешни действия Снимка: ДПС

Делян Пеевски към МВР и ДАНС: Това, че в София демонстративно пропагандира екип на “Русия 1” е лош сигнал към евроатлантическите ни партньори. Настоявам за спешни действия

Сигнал до Министъра на вътрешните работи и председателя на ДАНС за незабавно установяване на това как на територията на България е допуснат да работи екип на забранената в ЕС телевизияРусия 1” подава председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

За качените в платформата YouTube материали, заснети в центъра на София, алармираха бившият посланик на страната ни в Русия Илиян Василев и медийни публикации.

"Приемам като провокация към правовия ред и зачитането на европейските ценности и санкциите срещу Русия, възможността екип на медия, забранена за излъчване на територията на ЕС, рупор на руската военна машина, да излъчва от центъра на София", се казва в сигнала на Делян Пеевски, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

"Изразявам остро възмущение от този акт, като настоявам ръководството на Министерство на вътрешните работи и ДАНС незабавно да извършат спешна проверка за установяване на обстоятелствата и фактите по този случай", подчертава Делян Пеевски.

Напомням, че Русия обяви България за неприятелска държава, а преди два месеца Москва изгони кореспондента на БНР, пише председателят на ПГ на ДПС.

Очаквам ръководството на държавна агенция “Национална сигурност” да извърши проверка във връзка със своите правомощия и да изпълни своите задължения, като с действията си защити националната сигурност на страната и евроатлантическата ѝ принадлежност, настоява Делян Пеевски.

Проявата на недостатъчна активност при подобни провокации е лош сигнал към нашите евроатлантически партньори, както и поставя под риск от влиянието на хибридните атаки обществения ред и застрашава сигурността и суверенитета на България, подчертава той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    13
    фена на Путин
    Волгин с огромна лекота начуква четвъртит "Йух" (К.Кеворкян) на глигана пейовски и той се тресе от злоба и безсилие. Браво !
  • -7
    12
    До 11
    Този "винторез" можеш да го навреш на умрялата си рушлямска майка у сливата, а после и у твоя антибългарски ГЪЗ, боклук тролски мутрофански! Такива са традициите в тероруZZшлямия! Слава Украина!!! България е с Вас,братя!
  • 3
    11
    Евроатлантиците на сапун!
    Заради новообрязания, писах на Дядо Мраз да ми донесе за ЧНГ - ВИНТОРЕЗ!
  • 4
    10
    Анализатор
    Киро,Танасе,Ристо,кьорави и глухи ли сте,какви ги върши догановия продукт? Не дразнете големия брат,защото недай си Боже,"погрешка" на се сгромоляса първия дрон над Варна примерно.Пътека направихте до онова посолство за инструкции,които не носят нищо добро за нас българите.
  • 5
    9
    Пет,р
    Трябва и сигнал до Свети Петър че анадолската свиня привършва курса си на земята
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари