Как ще спасяваме България от този "патриот"

0
Имам неприятна вест за вас - не стига, че патрЕотите искали 3 министерства, ами Валери Симеонов е кандидат за Министерство на енергетиката!
Имам неприятна вест за вас - не стига, че патрЕотите искали 3 министерства, ами Валери Симеонов е кандидат за Министерство на енергетиката!

"Имам неприятна вест за вас - не стига, че патрЕотите искали 3 министерства, ами Валери Симеонов е кандидат за Министерство на енергетиката!

Тази мижитурка, която измами избирателите си и миналия път и когато го питаха, наистина ли е ЗА да се вади шистов газ, казваше "Ние сме против всички вредни технологии", а когато аз го сгащих натясно ми каза "Ами той, фракингът, НЕ Е вредна технология". Същият, от чието име на дебатите за енергетиката се появяваше Васил Филипов, който хвалеше на ляво и надясно фракинга, шистовия газ и Уестингхауз и на финала - Стефан Гамизов му е консултант!

Сега ще ги питам аз тези, които гласуваха за този "патриот", как ще спасяваме България от него?! Защото Баце може да е всякакъв, но си удържа на думата, че докато е ГЕРБ, няма да се откаже от мораториума върху фракинга. Я сега да видя аз едни гласоподаватели каква песен ще запеят?!"

Това споделя в социалната мрежа Мариана Христова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари