Как Ружа Игнатова става "Бизнесдама на годината"?

0
Ружа прави впечатление на интелигентна жена, коментира Мариана Печеян, почетен председател на конкурса „Бизнесдама на годината”
Ружа прави впечатление на интелигентна жена, коментира Мариана Печеян, почетен председател на конкурса „Бизнесдама на годината” Видео: bTV

Почетният председател на конкурса „Бизнесдама на годината” Мариана Печеян потвърди, че излъгалата за милиарди Ружа Игнатова е получавала титлата преди години.

Тя разказа пред „Тази сутрин”, че тогава тя е била наистина добър финансист и е участвала в няколко финансови институции, предава bTV.

Българи бяха обвинени в измама за милиарди в САЩ. Те ръководели пирамидална схема за продажба на измамническата криптовалута OneCoin.

„Ружа прави впечатление на интелигентна жена, не може да се каже, че е главата на схемата, но със сигурност, за да излъжеш милиони хора и да им вземеш парите, това си е изкуство”, коментира Мариана.

Тя обясни, че е била на презентация на криптовалутата OneCoin, но още тогава е разбрала, че няма да влага пари в нещо, което не разбира. Тя сподели, че приятели са се съветвали с нея по темата. Мариана им отговорила, че това е нещо фалшиво според нея, но не е задълбавала.

Според нея хората продължават да се залъгват, защото искат лесни и бързи пари.

"Мисля, че става дума за хора среден клас, които имат спестявания, коментира почетният председател на конкурса „Бизнесдама на годината”.

Печеян каза и че е говорила лично с измамницата, но само по работа по време на конкурса.

Според нея е страшно, че има толкова хора, които се подлъгват още на финансови пирамиди и с усмивка каза, че ако има 4 милиарда, ще ги вложи в машини.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари