Как Путин посрещна Бъдни вечер?

1
Руснаците празнуват според Юлиянския календар на 6-и януари
Руснаците празнуват според Юлиянския календар на 6-и януари Видео: NOVA

Руснаците празнуват според Юлиянския календар на 6-и януари

Руският президент Владимир Путин посрещна семейства на загинали в Украйна руски войници. Така той реши да отбележи Бъдни вечер, която руснаците празнуват според Юлиянския календар на 6-и януари, предава NOVA. Програмата включваше църковна служба в компанията на президента и празнична вечеря в резиденцията на Путин „Ново-ОгарьОво“. На фона на това, в Москва и в Санкт Петербург се проведоха протестни акции с искане мобилизираните в Украйна да бъдат върнати у дома.

"Много наши мъже, смели, героични момчета, руските воини, дори и днес, на този празник, с оръжие в ръце отстояват интересите на нашата страна. Бих искал, заедно с вас, да ги поздравя за празника. Сега няма да засягам деликатни, дори тежки теми за вашите семейства. Не и днес, в навечерието на празика. Но искам да знаете – ние винаги ще сме до вас”, каза руският президент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари