Как изкуственият интелект ще промени живота ни

1
Безплатно събитие в Русе
Безплатно събитие в Русе

Сдружение Startup Factory организира безплатно събитие в Русе на тема "Как изкуственият интелект ще промени живота ни".

На 15 май, от 19:00 часа, в Хабитати, ще бъдат представени актуалните възможности на изкуствения интелект за ускоряване и подобряване на работата ни.

Лекторът Емил Стоянов - експерт в областта на блокчейн, софтуерна архитектура и изкуствен интелект, ще разгледа конкретни примери за използване на чатботове в различни сценарии и области на приложение. Специално внимание ще обърне на предимствата и рисковете, които са свързани с работата с изкуствен интелект на този етап на развитието му.

Поканени на събитието са разработчици, предприемачи, граждански активисти, ученици и студенти, както и всички, които се интересуват от изкуствения интелект и неговия огромен потенциал.

Участието във форума е безплатно, но след задължителна регистрация и с билет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари