Как изглежда казусът „Полфрийман“ в очите на мислещите хора?

0
Хора, скандалът е изкуствен, проумейте го!
Хора, скандалът е изкуствен, проумейте го!

Значи, прокуратурата (разбирайте Борисов, Доган, Пеевски и някой друг строителен предприемач и олигарх) излиза със серия обръщения под различна форма, че „няма да се поддаде на улицата в избори си за нов главен прокурор на България“!

Същата тази прокуратура (разбирайте Борисов, Доган, Пеевски и някой друг строителен предприемач и олигарх), под натиска на същата улица, извежда не случайно на преден план казуса „Полфрийман“ с няколко цели:

1. да бъде отклонено общественото внимание от назначаването на главен прокурор на България и назначаването на кметове и общински съветници;

2. да бъде не омаскарен съдът, а съдия Калин Калпакчиев, като зад това се крие огромното желание за „удар“ по председателя на ВКС Лозан Панов (не случайно главният прокурор протестира пред ВКС освобождаването на Полфрийман!).

Идейно изчерпаните сте, дами и господа! Много са ви евтини номерата. Както и по казуса „БНР“! Изобличени сте! И се наливат много пари, за да се правят протести и да се говори и пише в медиите за Полфрийман.

Хора, скандалът е изкуствен, проумейте го! Има много предсрочно освободени престъпници, защото е такъв законът, но за тях никой нищо не казва!

Стоян Тончев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари