Как едно дете напусна България без да знае майка му?

0
Става дума за дете на година и 9 месеца, което беше изведено от страната
Става дума за дете на година и 9 месеца, което беше изведено от страната Видео: Нова ТВ

Възможно е бащата на дъщеря ми да подправя информация, смята Деница Димитрова

"Възможно е бащата на дъщеря ми, като унгарски гражданин, да подвежда своята собствена държава с информацията, която". Това заяви за "Събуди се" Деница Димитрова, чиято дъщеря беше изведена от страната без нейно знание и съгласие.

Става дума за дете на година и 9 месеца, което беше отведено от баща си в Унгария

"Сигурна съм, че той няма да пребивава в Унгария по служебни задължения. Той укрива съвсем съзнателно от унгарските власти, че работи и живее в Ливан. Допускам, че той е казал, че аз живея в Унгария", посочи Деница, която прави опити да върне детето си.

На 1-ви август тя има среща с бащата на детето си в столичен мол. Оказва се, че той е успял да извади документи на Емма и без разрешението на Деница я отвежда от страната.

Историята на Деница и Ищван започва през 2012 г. Срещат се в Ливан. Женят се в България. Малко след това обаче разбира, че е направила грешка. Съди го за домашно насилие. Започва и дело за развод. Без да знае деница, съпругът й прави същото, но в Унгария.  И делото у нас е прекратено. 

А докато Деница се опитва да си върне детето, държавата готви нови правила за това при какви условия децата да могат да излизат в чужбина. Особено когато родителите са разделени. 

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари