Как да помагаме на децата си да бъдат креативни и да решават проблеми?

0
Цвети специализира в обучението на родители в креативно решаване на проблеми и творческа увереност за деца от 3 до 6 години
Цвети специализира в обучението на родители в креативно решаване на проблеми и творческа увереност за деца от 3 до 6 години

Как да помагаме на децата си да бъдат креативни и да решават проблеми? с Цвети Камова в Културен център.

На 20 март от 11 ч. ви каним на лекция на тема „Как да помагаме на децата си да бъдат креативни и да решават проблеми?“, водена от Цветелина Камова.

Цвети специализира в обучението на родители в креативно решаване на проблеми и творческа увереност за деца от 3 до 6 години.

Майка на Симеон 4 г. и Анета 2 г., както и партньор в Първо Монтесори училище - София, създател на Red Paper Plane и Daily Wonders, както и на цялостната концепция за дизайн мислене у дома.

Вход свободен. Очакваме ви!

Red Paper Plane (bg.rpplane.com) е нова концепция за учене и игра, базирана на тематични мисии, които отвеждат децата и техните родители на откривателско приключение по 20 минути на ден, в продължение на няколко дни.

По време на лекцията Цвети Камова ще говори за методологията и ценностите на Red Paper Plane, за качественото време заедно и за начините да стимулираме основополагащи умения у децата ни в ключовата възраст 3 – 6 години.  

Контактът на децата с технологиите е един от съществените дебати в модерния свят, затова Червения хариен самолет създаде своите Ежедневни чудеса (daily-wonders.com) с внимателно селектирано за децата съдържание, с което всеки ден показва на малчуганите прекрасния и разнообразен свят, в който живеем и как ние, хората, можем да го направим още по-добър.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари