Как да й доставим лудо удоволствие на всяка жена

1
Тренирайте със стоп-старт метода, ще ви направи истински тигри в леглото
Тренирайте със стоп-старт метода, ще ви направи истински тигри в леглото

Експериментирайте с ъглите
Според много специалисти, декоративните възглавнички, поставени правилно под нея, помагат за максималното съприкосновение на пениса и най-чувствителните части на вагината й. Опитайте се да я накарате да легне по корем и да постави малка възглавница под ханша си. След това легнете върху нея и влезте плавно, пише Флагман.

Не отивайте твърде дълбоко
Може и да си мислите, че всичко опира до дълбочината, но изявените секс-гурута са единодушни, че най-външната една трета от вагината е най-чувствителна.
Когато сте в нея, опитайте се да движите пениса си навън и навътре около входа на вагината й. Това е страхотен начин за забавяне на еякулацията, а играта около входа със сигурност ще накара мацката са се върне за още.

Правете балончета
Отпийте голяма глътка шампанско, преди да отидете долу, стиснете устни, а след това изсипете пенливата течност по клитора й на малки части с помощта на езика. След това може да се размените и тя да го направи с вас. Никой не може да устои на гъделичкащото усещане от газираните балончета.
Покажете издръжливостта си между чаршафите
Ако искате да пробвате всички номера, описани в тази статия, както и някои нови пози, опитайте валсалва маноеувре. Тази древна индийска техника за задържане изисква да дишате с долната част на корема, така сякаш се опитвате да си раздвижите чревния тракт.
"Увеличаването на коремното напрежение, успокоява мускулите, които котрактират при еякулация.", обясняват специалистите. И все пак не се престаравайте, ако не искате да свършите с нещо повече от забавяне.

За по-дълготраен ефект, изпробвайте стоп-старт метода
Всеки път, когато мастурбирате, спрете точно преди еякулацията. Изчакайте, докато чувството не отмине и повторете процеса няколко пъти. Това ще ви помогне да се научите да се контролирате и ще ви превърне в истински маратонец.

Бонус съвет: В гардероба
Опитайте се да я накарате да го направите на някое не много широко, затворено пространство. Непривичната среда, звуци и миризми, ще създадат усещането за съвсем ново преживяване.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари