Какво преживява всеки мъж в леглото на жена

0
Вижте всичко, на което ни подлага средностатистическата дама
Вижте всичко, на което ни подлага средностатистическата дама

Миналата седмица решихме да споделим какво се случва, когато една жена реши да нахлуе в мъжката спалня.

Бяхме искрени и решихме да споделим какво точно се случва, когато мъжът реши да направи опит за пробиване на всички женски защити със зелена карта за спалнята, пише Men.bg . Постарахме се да бъдем честни, когато говорихме за мъжките недостатъци (и дори не засегнахме микропениса), а сега ще ви запознаем с всичко, на което ни подлага средностатистическата жена.

Ето какво се случва, когато най-накрая стигнете до копринените чаршафи с аромат на омекотител и прах за пране. Дами, не се сърдете, това е чистата истина!

Милионите възглавнички

Те са пристрастяващи и ви гарантираме, че бизнесът със възглавници и възглавнички е повече от печеливш. Учените от БАН не могат да бъдат сигурни за точната бройка възглавници, но подозират, че цифрата е всяко число умножено по следващото в ЕГН-то. Леглото може да изглежда божествено с тях, ала вратът ви не може да се справи толкова добре с всеки релеф. Някои са твърди, други са меки, а трети тайно провеждат тренировка за счупването на врата ви. Всеки път, когато намерите достатъчно удобно място, за да заспите, милото вече има нови планове за гушкането. И с това започват всички проблеми и безсънни нощи! Нищо, важното е, че леглото е достатъчно красиво и тя е принцеса.

Ароматите

Ако един мъж посреща своята любима с аромат на бира, твърд алкохол и следи от тиквички с чесън, тогава жената използва всеки възможен аромат от природата, който може да се закупи под формата на свещ, течен ароматизатор и аерозолен флакон. Една специална комбинация от тези може да помогне за следните емоционални преживявания: глад, жажда, паника и нужда за сладко. Като допълнение трябва да признаем, че и милото не спестява аромати, покривайки се с различни кремчета, балсами и маски за всяка част от тялото - козметничният бизнес работи срещу нас и сапуна за левче!

Косата

Жените с дълга коса са богини, те излъчват съвършена красота и възбуждат само докато се разхождат - виждали сме онези реки от злато, които се изсипват по раменете й, не бихме могли да забравим катранено черното, което стига до едно по-специално женско място и дори няма да захващаме темата с червенокоските а.к.а. чистата форма на съвършена красота. Подозираме, че сме единствените хора, които не биха могли да роптаят при всяко посещение при фризьорката. Ефектната коса и нощните тоалети са изкушение, докато не стигнете до спалнята. Да заспите с коса в лицето е нещо много вълнуващо - първо си мислите, че се задушавате, след това губите всякакъв приток на кислород, защото парфюми и други малки радости и на финала ви събуждат с викове, че лигавите им косата.

Нестабилният чернобилски реактор

Дори английските учени не успяха да се справят с точната температура на женското тяло. По презумпция, всяка жена страда от ниско кръвно и сериозни проблеми със студа и това ни изпраща в един зимен ад, където парното винаги стои на пет, а милата продължава да се увива в мечи кожи като Леонардо, борейки се за Оскар. И най-важното в женската логика е, че всяка изкусителка спи с пижама по-тънка от планктон и три милиона одеяла. И след като започнете да сънувате адови кошмари, стартира и борбата с всички температури. И нека не забравяме, че ще сте виновни за всяка настинка от октомври до април.

Сънищата

Мислите си, че ние сънуваме голи жени и тройки с изкусителки? Най-вероятно сте прави, ала нека се фокусираме върху вас - вие никога не спирате да сънувате, треперите и дори да викате. Следващият голям проблем е, че понякога можете да ходите на сън и съответно да ни изкарате ангелите. Няма да ви казваме колко пъти сме се събуждали, докато една жена седи в ъгъла на тъмната спалня и говори сама на някакъв странен език. Има два варианта: 1. Опитвате се да скочите през прозореца. 2. Надявате се, че демоните ще дойдат по-бързо за душата ви.

Пишкането

Не знаем каква точно е женската отделителна система, ала винаги сме се впечатлявали от факта, че тя може да достигне своя максимум за 15-20 минути. Най-накрая ще имате възможност да спите на интервали, докато милото прави тихите разходки до тоалетната. По пътя ще се ритне няколко пъти, ще изпсува така, както сте чували само селския овчар и след това ще се върне, настъпвайки котката, кучето и други вредители в дома. Всеки следващ опит ще завърши със светването на лампите, допълнителното разбуждане продължава с мили и нежни реплики като "Мръдни малко", "Направи ми място", "Ела да те гушкам и т.н.". Лека нощ, господа!

Търкането

Добре, кога точно искате да правим секс и кога искате да спим? Разликите са очевидни и ние винаги ще се разминаваме, но нека ви гарантираме, че е излючително нечовешко да заспиваме с пълни висулки и желанието за мощен секс. Освен това сте подли същества, които никога не се отказват от ината си и ни подлагате на същото изпитание поне няколко пъти на седмица. Освен болезнено, това занимание е достатъчно опасно за мъжкото здраве. Помните ли защо последният сексуален акт беше точно 3 минути и половина? Това е отговорът!

Новата ви диета

Спомняте ли си онази нова диета на учителя Дъмов? Да, онази със зърната и нищо друго освен зърна и вода. Точно тя ни причинява сериозни коремни изпитания, но вие не ги усещате, защото през по-голямата част от времето ще говорите. В малките часове на нощта, думата има вашето малко коремче, в което се отглеждат пришълци, бебето на Чубака. Коремът ви къркори толкова силно, че сме готови да отидем и да изпразним хладилника от солидарност към организма ви.

Източник: Men.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари