Как би изглеждало някой да напусне Facebook

1
Ето как някой спира да използва Facebook, но ако социалната мрежа беше просто едно вечерно парти
Ето как някой спира да използва Facebook, но ако социалната мрежа беше просто едно вечерно парти

CollegeHumor са известни с осмиването, което правят на различни популярни социални теми. Те се занимават с това доста отдавна и им личи как винаги имат силата да се нагодят по съвременните тенденции. Това се вижда и с новото им видео, което сравнява как някой спира да използва Facebook, но ако социалната мрежа беше просто едно вечерно парти.

Интересното е, че видеото показва точно как някои празнодумци във Facebook изглеждат отстрани. Това кътче на интернет все повече и повече се превръща в място, където много хора си мислят, че са център на вниманието и имат нужда да изразят мнение по всяка една възможна тема, независимо дали им е в компетенциите или не. Място, където се помещават най-добрите ви приятели (те си знаят кои са), вашите вече „бегло познати“ съученици от училище [цитирам героя в клипа].

Колко Facebook е такова място за някои от нас не е темата на статията, но съм сигурен, че ненадейно бих могъл да зачекна нещо и да създам спор. Не това е целта ми, знам че всеки има различно мнение по въпроса. Все пак вижте клипа и нека се посмеем заедно, защото ако това видео не ви е смешно, не знам кое би било.

Източник: SMART NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари