Как Антоанета от Русе споделяше едно легло с Величко, а после го обра

1
Сюжетът на романтично-комичната история е достоен за роман
Сюжетът на романтично-комичната история е достоен за роман

Сюжетът на романтично-комичната история е достоен за роман

Романтично-комичната история на Антоанета и Величко, които от няколко месеца споделяли обща квартира и едно легло. Но не били гаджета, не си мислете това. Сюжетът е достоен за роман, пише Флагман.бг.

Историята на двойката започва в началото на лятото. 20-годишният Величко от Плевен наема квартира в несебърския кв. Черно море и започва сезонна работа. Той кара само нощни смени и използва дневните часове, за да си почива от тях. Един ден обаче на работа идва нова колежка – 24-годишната Антоанета от Русе. Тя споделя на Величко, че ще кара само дневни смени и си търси квартира. Така двамата измислят велика схема. Ще споделят заедно квартирата на Величко и в леглото няма да има празно… Докато единият е на работа, другият ще спи и обратно. Така двамата не се засичали.

Запознати споделят, че Величко и Антоанета не са имали любовна връзка, поне това не им било известно.

През нощта на 20 срещу 21 август Величко е на работа, а момичето си почива в квартирата им. Преди да замине обаче, той споделил, че е взел доста добра заплата и е много щастлив. 24-годишната Антоанета явно му завидяла и се поблазнила от парите на човека, който ѝ направил услуга и я приютил в труден момент. Така тя открила къде той държи 1800 лв. и ги присвоила. После излъгала Величко, че не знае нищо. Той обаче подал сигнал в полицията и разследващите установили, че именно съквартирантката е прибрала сумата.

Антоанета е задържана за срок от 24 часа, работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари