Кадри от стрелбата с САЩ

1
Снайперистите са били двама и са заплашвали, че ще взривят бомба в центъра на Далас
Снайперистите са били двама и са заплашвали, че ще взривят бомба в центъра на Далас

Четири вече са жертвите на снайперистите, открили стрелба по полицаи в Далас, съобщават местните медии.

Броят на ранените е 11. Неизвестните засега стрелци откриха целенасочен огън по служителите на реда в район Дилей плаза. По данни на Фокс Нюз трима от пострадалите се намират в критично състояние.

Шефът на полицията Дейвид Браун поясни, че снайперистите са били двама и са заплашвали, че ще взривят бомба в центъра на Далас.

„Това е един от заподозрените, помогнете да го открием“, се съобщава на страницата в Туитър на градската полиция в Далас. Издирваният мъж е тъмнокож, със спортно телосложение, късо подстриган, с малка брадичка. Той е единият, стрелял със снайпер по полицаите.

Припомняме, че през последните два дни в много американски градове избухнаха протести заради убийството на двама афроамериканци от полицията.

В сряда в щата Минесота полицай застреля 32-годишния Филандо Кастиле зад волана на колата му, в която е имало също жена и дете.

Ден по-рано в щата Луизиана бе застрелян от двама полицаи 37-годишният Алтън Стърлинг. И двата случая бяха заснети от очевидци и предизвикаха бурни реакции срещу полицейския произвол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари