Кадри от откриването на Арт салон "Любов и вино"

0
С дебютна изложба на русенската актриса Галина Миланова започна второто издание на Арт салона „Любов и вино”
С дебютна изложба на русенската актриса Галина Миланова започна второто издание на Арт салона „Любов и вино” Видео: БНТ 2

С дебютна изложба на русенската актриса Галина Миланова започна второто издание на Арт салона „Любов и вино”.

Тази година програмата му включва богата палитра от изложби, театрални спектакли, прожекции на филми, концерти и представяния на книги.

Галина Миланова споделя, че се е насочила към това изкуство и начин на изразяване, защото сегашният театър я разочарова, съобщава БНТ 2

Според нея на сцената вече има твърде много битовизъм, агресия, комерсиалност и малко изкуство. Докато рисуването и позволява да се откъсне от мрачното ежедневие.

„Това изкуство ме кара да се изчистя - нито цигари, нито алкохол, нито натоварването от образите, които съм играла, ми тежат, когато рисувам”, сподели тя.

В рамките на арт салона русенци ще могат да гледат моноспектакъла на Бойка Велкова „Пътят към Афродита”, постановката „Английски уикенд“ на ловешкия театър, моноспектакъла на Николай Урумов и концерта на Биг бенд Русе със солист Хилда Казасян.

Арт салонът ще завърши на 24-ти февруари с премиерата на пиесата „Г-н Ганьо” в изпълнение на русенската театрална трупа.

Източник: БНТ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари