Кадри от ареста на сина на кмета в Панагюрище

22
Иван Белишки е задържан по обвинения за побой над полицаи
Иван Белишки е задържан по обвинения за побой над полицаи

Иван Белишки е задържан по обвинения за побой над полицаи

22-годишният Иван Белишки е задържан за нанасяне на телесна повреда на полицай. Кадри от ареста на сина си Иван разпространи кметът на Панагюрище Никола Белишки.

Панагюрският кмет обясни, че синът му Иван Белишки е бил арестуван по анонимен сигнал и в кюстендилско село на 26 април от трима цивилни полицаи по анонимен сигнал.

В момента Иван Белишки е в ареста в Кюстендил по обвинения за нанасяне на лека телесна повреда на полицаи, съобщи баща му Никола Белишки.

Младият мъж се прочу, когато на първото шествие в София в подкрепа на хората в Украйна изгори руското знаме. Подобен жест не си позволи никой от останалите участници, които бяха излезли мирно, много от тях – с децата си.

Преди година пък бе задържан, след като в 2 часа през нощта помля три автомобила и витрина в центъра на Панагюрище с джипа си, изостави го и избяга. На другия ден обаче бе заведен от баща си да се предаде и бе освободен срещу 10 хил. лв. гаранция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Санди
    Защо не ми се обадихте,че ще го арестувате? Щях да ви дам джобното ножче да му обръснете брадата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари