Кадри на МВР: Димитър Стоянов заплашва с пистолет служител на НАП

0
Журналистът е задържан за 24 часа за хулиганство и заплаха с оръжие
Журналистът е задържан за 24 часа за хулиганство и заплаха с оръжие

Журналистът е задържан за 24 часа за хулиганство и заплаха с оръжие

МВР разпространи кадри от охранителни камери на момента, в който журналистът Димитър Стоянов вади оръжие и заплашва гражданин.

Стоянов е задържан за 24 часа за хулиганство и заплаха с оръжие. Арестът е след получен сигнал в полицията от гражданин, уточняват от МВР.

Инцидентът е станал в понеделник, около 18:30 часа, в столичния квартал "Хаджи Димитър".

По-рано той публикува в социалните мрежи пост, в който твърди, че е бил нападнат.

В него Стоянов написа, че е нападнат в гръб в магазина, докато пазарува, и показва снимка, на която се виждат следи от одрано по главата му.

"Дори и когато си пазаруваш кротко, винаги се намира някой тъпак, който да те нападне, защото пазаруваш от магазин, който той не харесва. Ако не се уплашиш, ще избяга и после ще те нападне в гръб, ще те издере като гневна жена и ще обясни как ще те убие... А ти дори нямаш идея от къде ти е дошло. Още се чудя провокация ли е или идиот", допълва журналистът в профила си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    12
    N/A
    чета коментарите и не мога да повярвам колко глупави хора има....вие виждате 13сек видео в което се вижда как някой изважда и насочва пистолет към някого. Каква е предисторията обаче, от какво е било породено това негово действие никой не може да каже. Ами ако този човек е казал, че ще го намушка и да е изкочил със скрит нож в него? Добре, че пишештите тук не работят в съдебната система защото щяха да са абсолютно същите като мутрагените в България....нямате критично мислене хора!
  • 0
    11
    Само Минавам
    Браво на №10, най-после някой да вкара малко разум. Да, такъв е законът, няма неизбежна самоотбрана на 4 метра от нападателя. Може Димитър Стоянов, да се е почувствал заплашен но това все още не означава, че има право да вади оръжие. Аз също се чувствам заплашен, когато пресичам пешеходни пътеки, но не вадя оръжие на шофьорите...
  • 0
    10
    до 4 мишева
    Ало лелко, първо на челото му не пише, че е журналист, второ за това на главата му сам написа, че са го ударили в магазин! Ти там магазин видя ли, щото аз видях паркинг! И последно, оръжие се вади при неизбежна самоотбрана и то ако съответства на заплахата, а аз не видях оръжие в другия! Така че, джурналистът е превишил пределите на неизбежната самоотбрана, да не говорим, че това неговото не е самоотбрана, а заплаха за убийство!
  • 0
    9
    до 7
    Не разбирам защо е това отношение. Аз ти казвам защо не е добре, човек да носи оръжие в себе си, ти ме слагаш в някаква група хора, които наричаш измекяри. Както виждаш аз не съм си позволил за да използвам епитети за този човек, когото не познавам (въпреки, че като публична личност, сигурно мога да намеря накаква информация за него), ти откъде ме позначваш, че използваш епитети по мой адрес, не разбирам.
  • 2
    8
    До 3
    Като го защитаваш тоя разбойник журналист що не си го вземеш у вас и да се обичате
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари