Димитър Стоянов е заплашил с оръжие служител на НАП

0
От МВР потвърдиха за ареста на журналиста
От МВР потвърдиха за ареста на журналиста Снимка: Димитър Стоянов / Facebook

От МВР потвърдиха за ареста на журналиста

Задържан заради закана към данъчен с оръжие е журналистът Димитър Стоянов от "Бърд", пише вестник "24 часа".

Случката се разиграва около 18:30 в кв. "Хаджи Димитър". Заплашеният е бил служител на НАП. Ще се изяснява дали оръжието е законно. От МВР потвърдиха за ареста.

По-рано днес Стоянов си пусна селфи, в което показа рана на главата си. Обясни, че е бил ударен, докато пазарувал. "Дори и когато си пазаруваш кротко, винаги се намира някой тъпак, който да те нападне, защото пазаруваш от магазин, който той не харесва. Ако не се уплашиш, ще избяга и после ще те нападне в гръб, ще те издере като гневна жена и ще обясни как ще те убие. А ти дори нямаш идея от къде ти е дошло. Още се чудя провокация ли е или идиот", написа Стоянов над кадъра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    6
    erol
    plateni jurnalia dano na jurnalistikata misliat se za nedosegaemi! i v Ruse ima podobni bokluci
  • 3
    5
    Само Минавам
    до коментар №4 - пристрастен си! Аз съм последният който ще защити държавен служител, но в случая съм по-сколнен да вярвам на МВР. Ако е вярно това което си написал, то от къде са нараняванията на Димитър Стоянов? Нали оня е "напълнил гащите" и оръжието е използвано по предназначение? Сигурен съм, че това е контролирано изпускане на информация, виждаме само част от клипа. Това преди схватката ли е или след? Защото жена му е разтървавала биещите се...
  • 5
    4
    Русе
    Ония с тениската беше решил да се прави на мъж, но като видя пистолета за самозащита напълни гащите. То по тая логика можеше и да е космонавт ония!!! Когато решат да те пре*бат държавата и МВР винаги ще намери начин. ТОВА СИ Е ЧИСТА САМОЗАЩИТА!!! А 100% за оръжието има разрешения. Ползва го по предназначение! https://www.youtube.com/watch?v=3dAfRtWvVHM
  • 3
    3
    ************************************************************************************
    На „Dunavmost“ видеото им липсва, но пък можете да го видите тук: ... https://www.youtube.com/watch?v=3dAfRtWvVHM
  • -1
    2
    Само Минавам
    на видеото не изглежда, като като да пазарува, не ми прилича на постановка, друг е въпросът какво търси данъчен там... или са два отделни случая или наистина е прекалил.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари