Къде спира токът в област Русе на 16 март 2023

0
Планови прекъсвания на Енерго Про
Планови прекъсвания на Енерго Про

Бюлетин за планови прекъсвания на територията на област Русе

Четвъртък, 16.03.2023 г.:

В периода 15.03.2023 - 16.03.2023 от 08:00 ч. до 17:00 ч., поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: град Русе, кв. „Западна промишлена зона“ - фирмите: „ФАВОРИТ-98“ ООД производствен цех на бул.„Трети март“ 38; „МЕТАЛСНАБ БЪЛГАРИЯ“ АД – складова база на ул. „Матей Стайков“ 3 и трафопостовете: "Дунавия" и "Рудметал".

В периода 16.03.2023 - 17.03.2023 от 09:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: село Борисово, захранените от ТП 9 на улиците: „Александър Стамболийски“, „Искър“, „Плиска“, „Янтра“, включително кабелни оператори за ТВ и данни, помпени станции на „Водоснабдяване“, ВЕИ и базови станции на мобилни оператори, намиращи се на територията на посоченoтo населено място и улици.

В периода 16.03.2023 - 17.03.2023 от 09:00 ч. до 16:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: село Сандрово, ТП 3 улиците: „Ангел Кънчев“, „Васил Левски“, „Георги Бенковски“, „Георги Сава Раковски“, „Дунав“, „Любен Каравелов“, „Райко Даскалов“, „Стефан Караджа“, „Хаджи Димитър“, „Хан Крум“, „Христо Ботев“, „Христо Смирненски“, „Царевец“, „Ясна поляна“, включително кабелни оператори за ТВ и данни, помпени станции на „Водоснабдяване“, ВЕИ и базови станции на мобилни оператори, намиращи се на територията на посоченoтo населено място и улици.

Електроразпределение Север АД се извинява на своите клиенти за възникналото неудобство и се надява на разбиране.

Допълнителна информация можете да получите на тел: 0700 1 61 61

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари