Къде ще има балотажи в община Русе?

0
Четири балотажа ще има утре в община Русе
Четири балотажа ще има утре в община Русе Снимка: БГНЕС

Четири балотажа ще има утре в община Русе

Три от тях са за кметове на кметства и един за кмет на общината, предава Русе Медиа.

За избор на общински кмет имат право да гласуват всички избиратели от населените места в община Русе, включително и там, където има вече избран кмет.

Освен за кмет на община Русе ще има избори на втори тур за кметове на Долно Абланово, Хотанца и Червена вода.

Общо 152 800 бюлетини са предоставени на община Русе, като 150 700 от тях са за избор на общински кмет. Останалите 2100 бюлетини са за избор на другите трима кметове, като за Долно Абланово са 200, за Хотанца – 700, а за Червена вода – 1200.

217 са секциите в община Русе, като в 202 от тях гласоподавателите ще могат да избират дали да гласуват с машини и с хартиени бюлетини. Ще има и три подвижни секции, където ще се гласува само с хартиени бюлетини.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    ха, ха
    както се казва, по-добре кмет ебач, отколкото кмет дрисльо
  • 2
    3
    До Тони
    За съжаление май си прав. Сексуален маниак и осперменител на държавни служителки, ще е този ИДИОТ. Нека не забравяме рекламата му: Любима жена и две деца. А в крайна сметка: изневяра на работното място, фанат от жена му. Следват развод, преселение на село и живот с може би осперменената В Гъз Илена.
  • -4
    2
    Toni
    Кмет на Русе ще е Пенчо Милков.
  • 6
    1
    ЗАКРИВАЙ
    Ама тия си мислят явно, че някой мисли да гласува :D Спокойно! С тия кандидати ще видите какво е 1% избирателна активност. Предния път хората отидоха да гласуват заради неопетнените кандидатури на общински съветници. Ама сега чакате за БКП ли да гласуват? Защото изглежда масово избора в страната се свежда до БСП (старо БКП) или ГЕРБ (ново БКП).
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари