Извадиха цяло семейство от развалините в Сирия

3
Двете малки деца са невредими
Двете малки деца са невредими

Двете малки деца са невредими

Спасителни екипи и цивилни граждани изпаднаха в бурна радост, след като цяло семейство беше извадено живо от развалините на сграда в Сирия, сринала се заради силното земетресение в Турция в понеделник.

Кадри, споделени от „Белите каски“, показват щастливия момент и радостта от това да спасиш човешки живот, показва bTV.

Първо от отломките излиза бащата на носилка. След него екипите вадят две малки дечица – момче и момиче. Те вдигат децата високо на ръце, за да покажат на всички, че са невредими. Чуват се радостни възгласи, аплодисменти и благословии.

Огромното множество от хора прави път на екипите да занесат пострадалите в линейка и да им бъде оказана първа помощ. По целия път непознати хора целуват децата.

Семейството е прекарало повече от два дни под руините на сградата в Бисина, Сирия. Най-малко 2500 души са загинали при смъртоносния трус.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари