Изтича срокът за заявления за гласуване с подвижна урна в Русе

0
При подаване на заявлението не се изисква електронен подпис, припомнят от местната администрация
При подаване на заявлението не се изисква електронен подпис, припомнят от местната администрация Снимка: Община Русе

При подаване на заявлението не се изисква електронен подпис, припомнят от местната администрация

Във връзка с произвеждане на избори за общински съветници и за кметове на 29 октомври на територията на община Русе са назначени подвижни избирателни комисии. Местната администрация напомня на избирателите с трайни увреждания, които имат желание да упражнят избирателното си право, че могат да се присъединят като подадат заявления в писмена форма до 23 октомври (понеделник) включително чрез Приложение № 17-МИ.

Заявлението трябва да е саморъчно подписано и може да бъде подадено от упълномощено лице или изпратено по пощата, факс или електронно заявление със същото съдържание през интернет страницата на Община Русе по постоянния адрес или по настоящия адрес, когато е подадено заявление по чл. 36 ИК за гласуване по настоящ адрес и лицето е вписано в избирателния списък по настоящия му адрес.

При подаване на заявлението не се изисква електронен подпис.

Гражданите могат да подават заявления в Зала 1 в сградата на Община Русе на пл. „Свобода” № 6 всеки работен ден от 09:00 до 11:30 ч и от 13:30 до 17:00 ч.

Справки и информация по избирателни списъци – в Зала 1 и на тел. 082/881-612 и 082/ 881-671.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари