Изсъхнали дървета заплашват здравето и живота на русенци

0

Трябва да паднат и да убият някой, за да се махнат, пише русенец в социалната мрежа

Русенец сподели снимки на изсъхнали дървета във Facebook групата „Сигнали към Община Русе“. Дърветата се намират в между междублоково пространство, което създава предпоставки за инцидент.

"Има много такива дървета, които трябва да се махнат. Пред блока, в който живея от година има изсъхнало дърво и никой не взема мерки", коментира член на същата група.

„А къде са пак общинските служители. Пак не са чули и видели“, пише друг потребител.

Общинска служителка отговаря на възмутените коментари:

"Всички дървета в зоната под бл. 18, около пътеките до полянката за кучета са описани и предадени за становище към ландшафтния инженер. Има протоколи, чакаме бригадата да стигне до тук", пише жената.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Русенец
    Има и много стари и изоставени сгради, които са в окаяно състояние и застрашават преминаващите покрай тях. Някои са по центъра, но никой не прави нищо по въпроса.
  • 0
    4
    Анонимен
    И с цялото си нахалство да се кандидатираш за втори мандат.
  • -2
    3
    Русенка
    https://youtu.be/xUb8QZ0_6eE?si=HYQbLBjsMwTkFiqJ
  • 5
    2
    Христов
    Ами на кръстовището на ул.Рила и ул. Ген.Гурко от 1 година съм подал сигнал в сайта на общината. Кога ???? Въпросът е не дали ще бъде убит някой , а кога !!!!
  • 9
    1
    Рониту
    Моя Борко Българинков щъ стане кмет другата събота и ги почваме тия дърве с яки поливания. Уиски, водка и бира щъ им се отразят добре на дишането. Нема русенските граждани на седят на слънце, сенка требе избиратели.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари