Изсъхнали брези загрозяват кея в Русе

0
Те ще бъдат премахнати, като на тяхно място ще бъдат засадени нови дървета, казаха от общината
Те ще бъдат премахнати, като на тяхно място ще бъдат засадени нови дървета, казаха от общината

Изсъхнали брези придават занемарен вид на русенския кей

За това е сигнализирал гражданин, който често правел редовните си разходки на знаковото за русенци място за отдих, пише БРЯГ.

Гражданинът коментира, че любимото място за отмора на русенци се нуждае от зеленина и сянка, особено през горещите летни месеци. Освен това дървета в такъв вид придават занемарен вид на тази знакова част от града, откъдето преминават и много туристи и гости на РусеРусенецът изразява в сигнала си надежда за „оздравяването“ на дърветата и се притеснява да не би да се разпространява някаква болест по листата.

От Община Русе казаха, че е направена проверка от ландшафтен инженер от отдел "Екология", след което е изготвено становище за тяхното премахване. Ще бъдат засадени нови дървесни видове в подходящия за това сезон, обещават от общинската администрация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    8
    Отговаряне
    Поливна систвма има изградена в двора ми в с. Нисово. Средствата са осигурени от фирмата виновна за бомбандировките в гр. Русе. Понял? Не знал на либийски как е Понял, въпреки че съм отрасъл при Кадафито.
  • 9
    7
    Питане???
    А поливна система кога? Онзи кмет я забрави, този също нищо не прави. Това е - не може Русе да случи на кмет, всичките излязоха големи боклуци. Защо ли питам за поливна система, от нея колко може да се открадне? Друго си е бетонът, там е истината. А не може ли този бетон на кея да се изреже колкото за едно дърво, да се изкопае няколко метра и се насипе с качествена пръст, след което да се засадят дървета? А кмете, какво ще кажеш???
  • 8
    6
    Гражданин
    Да ви имам проблемите ! Защо не кажете, че циганите вече са 50 % от населението на Русе ?!?!?!?
  • 7
    5
    Мда
    То па един Кей! Само брезите са му кусура!
  • 6
    4
    Нулев
    ,Аз съм главният залесител
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари