Израелски танкове са достигнали центъра на град Хан Юнис

4
Това е станало след интензивни нощни сражения
Това е станало след интензивни нощни сражения Снимка: ЕPA / БГНЕС

Това е станало след интензивни нощни сражения

Израелски танкове достигнаха център на град Хан Юнис в южната част на ивицата Газа, предадоха Ройтерс и БТА.

Жители на града разказват, че танковете са достигнали главната пътна артерия, преминаваща през централната част на града и свързваща северната с южната част на ивицата Газа. Това е станало след интензивни нощни сражения, които все пак са успели да забавят напредването на израелските сили от изток.

Над района сега прелитат израелски военни самолети, които нанасят удари. Тътенът от експлозиите се чува постоянно, а стълбове от гъст дим се издигат над града.

В Хан Юнис в момента се намират стотици хиляди цивилни, които са избягали от други части на палестинския анклав.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    34y734y34
    нарича се "Звездата на Ремфан" https://i.ibb.co/3BsJjs9/image.png https://i.ibb.co/s9hhbDW/image.png
  • 3
    5
    do 4
    израел е измислена държава и трябва да бъде унищожена. не е трябвало никога да съществува. държава на ционисти, сатанисти и масони. няма нищо общо с ИЗРАЕЛ от Библията, което е понятие отнасящо се за народа на Бог, евреите даже не вярват в Бог Исус Христос, а в някакви си техни сатанински богове. звездата на давид даже не е еврейска, никаде в Библията не е спомената и всичките израелски теолози не знаят и не могат да обяснят откаде идва. Истината за звездата на давид, че е знака на масоните, който е същия и на сатанистите и сатанинските храмове също са със същата шестоъгълна звезда направена от два припокриващи се триъгълника.
  • -2
    4
    Moni levi
    Избивай дебилната ислямска измет, пьрвобитни маймуни мрьсни и дрипави араби,ще нападате Израел!!
  • -7
    3
    До 2
    Ами прав си е човекът! Той да не е като тебе тъп рушлямски трол, дето мутрофанката му плаща жълти копейки да дращи тъпи коментарчета в работно време!
  • 6
    2
    абе, еврейския украинец
    днеска е неделя, що не ни дадеш малко почивка от твоите шизофрении! Знаеш ли кои агитират избиването на хора, а пък гледам си споменал и народност?!? Пфу, нещастник!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари