Израел нанесе въздушни удари в Ивицата Газа

2
Напрежението рязко се изостри през последните 24 часа
Напрежението рязко се изостри през последните 24 часа Видео: NOVA

Напрежението рязко се изостри през последните 24 часа

Поредна ескалация в Близкия изток. Израелската армия е нанесла въздушни удари по цели в Ивицата Газа в отговор на изстреляни оттам към Израел шест ракети. Напрежението рязко се изостри през последните 24 часа, след като при операция на израелските сили за сигурност, в окупирания Западен бряг, бяха убити 11 палестинци, информира NOVA.

Двама бойци на палестинската групировка „Ислямски джихад” били обкръжени в къща от израелските войници, след което се е стигнало до сблъсък. Включили са се и други въоръжени мъже. Двамата бойци на „Ислямски джихад” са били убити, а десетки други палестинци са ранени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Стоян
    И те са едни мошеници и черни цигани тези евреи!Физически и душевно Мрьсни хора!
  • 7
    2
    Българин
    Къде са сега ООН,целият западен ,,цивилизован,, свят(ние останалите сме не цивилизовани идиоти според тях),защо няма санкции,няма драматични изказвания на западни лидери,няма протести срещу Израел.Много лицемерно и нагло,когато САЩ,Израел или други представители на запада бомбят наляво ,надясно ,всичко е наред,това е демокрация,но ако е някой друг вече е тероризъм.
  • 4
    1
    Тази държава Израел
    Раздава хуманитарни благини по Сирия,Газа,нищо че половината са под земята още,живи или умрели.Помагат им да оцелеят от земетресението
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари