Изпращат в последния им земен път полицая и сестра му, убити край Младеновац

1
За два дни в Сърбия бяха убити 17 души
За два дни в Сърбия бяха убити 17 души

За два дни в Сърбия бяха убити 17 души

В неделя близки и познати ще си вземат последно „сбогом“ с полицая Милан П. И сестра му Кристина, които станаха жертви на безмилостната атака на Урош Блажич край Младеновац, предава Telegraph.bg. Заедно с тях ще бъде погребан и техен приятел.

На светлия празник Гергьовден бяха изпратени 10 жертви на двете касапници, разтърсили Сърбия в последната семица. Това са четирима ученици и училищният охранител, застреляни от Коста Кечманович в школото „Владислав Рибникар“. В Мали Орашие беше погребението на петима души, застреляни от Урош Блажич.

За два дни в Сърбия бяха убити 17 души. Девет от тях бяха убити при стрелбата открита от 13-годишния Коста, а другите осем при атаката, извършена от Урош Блажич. Тя беше определена от вътрешния министър на страната като терористичен акт.

Блажич е бил разпитан в неделя във Върховната прокуратура в Смедерево, където е признал за престъплението, в което е обвинен.

Междувременно в Черна гора също обявиха ден на траур в памет на жертвите на касапниците в училище "Владислав Рибникар" и край Младеновац.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари