Изписаха крал Чарлз Трети от болницата след операция на простатата

0
Монархът бе диагностициран с доброкачественото заболяване на 17 януари
Монархът бе диагностициран с доброкачественото заболяване на 17 януари Снимка: АР / БТА

Монархът бе диагностициран с доброкачественото заболяване на 17 януари

Британският крал Чарлз Трети е изписан днес от частна лондонска клиника, след като претърпя медицинска интервенция заради увеличена простата, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Монархът, който е на 75 години, беше приет в болницата, в която снаха му - принцесата на Уелс, наскоро се подложи на коремна операция. От двореца Кенсингтън по-рано днес съобщиха, че тя вече се е прибрала у дома.

Чарлз, който се възкачи на престола преди 16 месеца, беше диагностициран с доброкачественото заболяване на 17 януари. Той отмени ангажименти преди медицинската процедура, която беше направена миналия петък следобед, припомня Асошиейтед прес.

Кралят реши да обяви интервенцията предварително, за да насърчи и други мъже да отидат на преглед за простатата си в съответствие със съветите на общественото здравеопазване, отбелязва Асошиейтед прес.

От офиса на принцесата на Уелс съобщиха, че тя има "добър напредък" във възстановяването си. Съпругата на принц Уилям - Катрин, претърпя планирана операция на 16 януари.

От двореца не предоставиха повече подробности, но заявиха, че състоянието ѝ не е раково. 42-годишната принцеса отмени публичните си ангажименти до след Великден, припомня Асошиейтед прес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    фена на Путин
    Два кръвожадни, колониалистки, дърти безмозъчни урода. Левия с мнооого кръв по ръцете.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари