Изненадващо решение: Мартин Димитров повежда листата на ПП-ДБ в Русе

3
Бившият лидер на СДС е пратен в Русе, за да не пренарежда листата в София
Бившият лидер на СДС е пратен в Русе, за да не пренарежда листата в София Снимка: БГНЕС

Бившият лидер на СДС е пратен в Русе, за да не пренарежда листата в София

Мартин Димитров ще е водач на листата на „Продължаваме промяната – Демократична България” в Русе. За това се договориха в коалицията, преговорите за мястото продължиха до късно през деня.

Все още не е ясно каква е причината за изненадващото решение, тъй като до момента се спрягаха имената на лидера на Демократична България Атанас Атанасов и на бившия правосъден министър Надежда Йорданова. По информация от Дарик Радио Димитров е пратен в Русе, за да не бърка сметките в София, където миналия път успя да пренареди листите.

Втора в листата на коалицията в Русе ще бъде Рена Стефанова от „Продължаваме промяната”, а пети ще е екоактивистът Иван Белчев, който стана депутат в миналото Народно събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    18
    Санди
    Не мога да разбера, Русе кенефа на изборджиите ли е,че изпращат все тъпанирите на сегашни партии да оглавяват листите в града ни? Срам за Русе!
  • 0
    17
    Наблюдател
    Народа е казал : " Нов б.а.р.д.а.к със стари к ....ви не става." Всеки може да си прецени дали някого избира . За мен гласуването в тази му форма е безмислено ( за обикновеният човек де ,дето плаща за всички високопарни приказки дето се леят по телевизиите.).
  • -4
    16
    Veli
    Пълен провал ще е тая коалиция.
  • -3
    15
    Фифо
    от нададолнище до нанадолнище ако питате мен
  • 12
    14
    До 10
    Злати ще вземе ли бензинопила в деня на изборите?Бензина е от мен,като жест към Нагаждане..
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари