Изнасилиха ме 43 200 пъти за 4 години

0
Нейната изповед подчертава бруталната реалност
Нейната изповед подчертава бруталната реалност

"Някои мъже ми се смееха, защото плачех. Трябваше да затворя очите си, за да не виждам какво ми правят и за да не чувствам нищо", казала злополучното момиче.

23-годишната Карла Якуинта реши да сподели своята трогателна история за това как е била изнасилена 43 200 пъти след като попаднала в ръцете на търговците на хора, пише Zajenata.bg

Според нейните оценки, имала сексуални отношения с 30 мъже на ден, седем дни в седмицата, четири години. Нейната изповед подчертава бруталната реалност на трафика на хора в Мексико и САЩ. Това подземния свят унищожил живота на десетки хиляди момичета и жени, които са имали подобна съдба на Карла. Трафикът на хора е станал разпространен до такава степен, че границите не съществуват.

"Произхождам от дисфунцкионално семейство. Сексуално ме малтретираха и насилваха роднини, когато бях на 5 години", казва злополучното момиче, предаде CNN. 

Когато била на 12 години, търговец с хора я подмамил в колата си , като бил учтив към нея. Представил се като продавач на употребявани автомобили и й пратил торти чрез едно момче, за да я спечели. Започнал да й говори, че и той е бил насилван, когато бил малък, а през цялото време бил джентълмен и приятен, твърди Карла.

"Когато видях колата, не можех да повярвам. Бях много впечатлена от размера на колата. Това беше много вълнуващо за мен. Искаше да излизам с него по различни места", обяснило момичето заслепеността от колите и богатството. 

След няколко седмици, решила да излезе с него, а след това дошли и подаръците, дрехи, цветята, шоколадът. Всичко било идеално, до момента, когато забелязала, че негови роднини идват всяка седмица с различно момиче. Тогава разбрала, че те всъщност продават момичетата.

Няколко дни по-късно и тя е получила наставления, за това какво трябва да прави, в кои позиции, колко трябва да й платят, какво да прави с клиентите и колко дълго, как да се лекува и как да говори с тях, за да получите повече пари.

" Някои мъже ми се смееха, защото плачех. Трябваше да затворя очите си, за да не виждам какво ми правят и за да не чувствам нищо ", казва момичето за началото на ада, в който влязла като проститутка.

Това момиче е имало по 30 клиенти на ден, седем дни в седмицата, без почивен ден. Работило по улиците, в мотели и къщи. 

Днес това момиче е решило да говори за този проблем в съвременното общество на всички публични събития и конференции.

Нейното послание е, че търговията с хора и проституцията се случва всеки ден и че се развива с висока скорост по целия свят.

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари