Изнасилената пред детето си майка проговори: Ние просто така се сдобряваме с гаджето

0

Две плачещи деца и отчаян писък на жена, изнасилвана посред бл ден. Това, което потресе цяла Словакия, се оказа най-обикновена сценка на сдобряване между млада циганка и приятеля й.

Изнасилването се разигра посред бял ден, още по-страшното в случая е, че децата на жената станаха свидетели на гаврата. Случаен свидетел вижда всичко от прозореца на апартамента си, но вместо да помогне, решава да заснеме нападението.

Така видеото обиколи света и шокира със своята бруталност. Истината обаче се оказа още по-шокираща. Журналисти от словенския вестник „Нов час” са успели да открият младата майка. Пред тях 22-годишната Адрияна твърди, че всъщност не се е случило кой знае какво. „Това е приятелят ми, ние се обичаме много, така се сдобряваме с гаджето, когато се скараме”, твърди тя, цитирана от изданието.

Децата плачеха, не защото са били уплашени, че правим секс, а може би, защото са били гладни. Приятелят ми не ме изнасилваше, сдобрявахме се, защото го изревнувах и се скарахме. Наистина нищо не се е случило”, твърди Адриана.

Говорителят на прокуратурата в Кошице Милан Филичко е потвърдил, че полицията разследва нападение. Той твърди, че на този етап става въпрос за изнасилване.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари