Измамник спира коли на пътя, за да иска пари за гориво

4

Мъжът обяснявал, че са му откраднали портфейла и документите

Измамник се преструва на закъсал из страната. Въпросният мъж спира шофьори, за да им иска пари за гориво. За това научаваме от публикация в социалната мрежа.

ВНИМАНИЕ! Измамник на пътя. Въпросният индивид от снимките спира колите за помощ. Казва, че са им откраднали чантата с документите и парите, и иска пари, за да зареди гориво и да се прибере в родната Румъния, в замяна дава фалшиви бронзови бижута с печати, който клъвне. Вчера беше преди град Бяла днес се е преместил между Долни Дъбник и Горни Дъбник,“ пише Стилян Куташки, който прилага и снимки на измамника и автомобила му.

Някои от коментарите под текста във Facebook гласят следното:

Стар изтъркан номер

От години го знам този. Има още един в града, който ходи пеша и вика, че е закъсал и иска по 5 ли 10 лева за гориво.“

Казваш му, че ще звъниш на полицията, много бързо ще се появи бензин в колата му и ще запали и ще изчезне.

В събота беше на разклона за село Богатово, посока Велико Търново.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Мирослав
    Този е дребна въшка я вървете да видите какви палати и замъци имат неговите съплеменници от град Ветово па тогава приказвайте Това са истинските мошеници и измамници тоя е нищо сравнение с тях .Защо Румъния ни ги е доставила всичките тези мангали не знам но си личи че още след Освобождението България няма правителство което да се справи с тази напаст и паразити.
  • 2
    5
    Борислав
    Румънски Мангасар поредният измамник и мошеник що ли не си ги прибере Румъния тези престъпници и бандити Ние малко ли Румънски мангусти Копанари Бургуджии Калайджии Калдараши и други там маймуни че вече и Румъния започна да ни внася тяхни бандити и престъпници
  • 6
    4
    От Русе
    Тоя олигофрен така може да го загреем от шамари че няма да има нужда от отопление с години
  • 7
    3
    ВВВ
    с черни не говори
  • 8
    2
    Русе
    Между Бяла и Плевен шетат един румънец с Пасат Комби 2000г - иска пари за гориво, "пръстени" не даваше, но като му предложих да го закарам до бензиностанция се затвори в колата....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари