Изключете телевизора!

7
Това с омикрона носи посланието, че страни с ниски степени на ваксинация раждат нови щамове и ще бъдат остракирани, пише Илиан Василев
Това с омикрона носи посланието, че страни с ниски степени на ваксинация раждат нови щамове и ще бъдат остракирани, пише Илиан Василев

Това с омикрона носи посланието, че страни с ниски степени на ваксинация раждат нови щамове и ще бъдат остракирани

Един ден, когато всичко това свърши, ще погледнем назад и с ужас ще установим, че медиите са допринесли за най-масовата психоатака в цялата история. Централните новини по целия свят започват с проследяване на всеки отделен случай за заразяване с поредния нов щам. Не знаят колко е опасен, не знаят дали си струва паниката - но ви казват, че Апокалипсисът е на прага ви /не точно вашия, а някъде изобщо/ и трябва свикнете и да треперите от страх в очакване на поредната доза от шок и ужас от екраните.

Първо, задължително ще ви ваксинират. Някому не издържат нервите и като няма какво да направят лидерите прибягват до локдауни и всички да се боцкат. Забележете цели нации са ваксинирани, а заразата си шества.

Второ, няма други болести, смъртта е изключение. Ментално дерайлиране в масов мащаб. И "другата" смърт расте с по-високи темпове от смъртта от този вирус, но никой не ви казва за стотици, хилядите, за милионите, но за това следят всеки случай на омикрон.

Пиша тези редове, не за да споря дали да се ваксинирате или не, изобщо какво да ви бъде поведението. Ваша работа. Вече не става дума за медицинските аспекти, а за психотравмите. Ако ваксинирането може да ви помогне да оцелеете като психика, направете го.

Защото психологическата преса ще ни убие като общество много преди вируса.

Какво точно правят тези идиотски медии като цялата ви сутрин е посветена на вируси - следят случай по случай и реални или мними заплахи. Математици !?! /да бяха поканили гледачи на кафе/ и незнаещи /защото никой не знае/ медицински лица се упражняват за да ви подготвят за неизбежното и неизвестното по начин който ще ви убие преди реалната болест- идва нова вълна, трета доза. След това ще дойде четвърта и пета. И локдаун, и под строй всички.

Гледат ви от екрана и ви лъжат безсрамно че ваксините, в центъра на поредната вълна във ваксинирани страни, забавят разпространението и не се заразявате. И това са хора от СЗО?

А пък аз си мисля, че на хората вече им писна. Избягаха от психоатаките и страховите неврози като станаха резистентни за внушения. Ще стане като приказката за лъжлиото овчарче и ако утре има нещо действително важно да се казва, хората няма да го чуят. Сега емигрират вътре в себе си, за да се спасят и оцелеят от масовото безумие.

Изключете телевизора и гледайте само предавания извън "калъпа", които ви говорят за всичко друго важно извън вируса и катастрофите. За да останете с разума си.

И последно - това с омикрона носи посланието, че страни с ниски степени на ваксинация раждат нови щамове и ще бъдат остракирани. Нито дават данни за вирулентност, нито за леталност, нито за скорост за разпространение, но посланието е "ужас след ужас". Не случайно еврокомисарят ни каза, че като страна с ниска степен на ваксинация сме щели да родим нов щам и ще ни изолират. Като нация!? Сега пробват с ЮАР.

Илиан Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари